Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijedi spektakl?

Khabib potvrdio sve glasnija nagađanja oko velike borbe s McGregorom

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
24.06.2018.
u 22:57

Želim braniti titulu još ove godine. Što se tiče protivnika… To nisam siguran, ali reći ću da UFC radi na organizaciji borbe mene i Conora"

Sve se više posljednjih tjedana priča o borbi između aktualnog i bivšeg prvaka lake kategorije, a sada je Khabib Nurmagomedov i sam otkrio da UFC dogovara njegov veliki okršaj s Conorom McGregorom, piše Fight Site.

“Kada mi UFC odredi borbu doći ću u Kaliforniju i ostati tamo u AKA-u devet tjedana do meča. Uskoro dolazim u SAD i započinjem s trening kampom”, izjavio je neporaženi Dagestanac tijekom Live Raise emitiranja. 

Khabibova želja je jasna, on želi još ove godine po prvi puta braniti pojas osvojen početkom travnja u meču s Alom Iaquintom.

“Želim braniti titulu još ove godine. Što se tiče protivnika… To nisam siguran, ali reći ću da UFC radi na organizaciji borbe mene i Conora. No daju li mi nekog drugog, tipa ‘GSP-a’ ili pobjednika meča Eddie Alvarez – Dustin Poirier, prihvatit ću i to. Svejedno mi je”, otkrio je Khabib i tako potvrdio nagađanja, o kojima je nešto nedavno imao za reći i trener irske zvijezde.

Naglasimo i to da Irac još uvijek mora riješiti probleme sa zakonom koje ima u američkoj državi New York te ga već za dva dana očekuje novo ročište na suđenju radi napada na autobus s borcima uoči UFC 223 priredbe.

Komentara 1

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:55 25.06.2018.

Ko prati zna da je dobar Khabib

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije