Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlinarić, Jarni i Vuga tresli su se do zadnje minute

Kelava je izvukao Rukavinu koji je morao zabiti bar gol

Malmo Dinamo (1)
Igor Kralj/Pixsell
24.08.2011.
u 09:57

- Mi smo majstori za kompliciranje situacija, ali nas je ovoga puta pomazilo. Uživajmo u Ligi prvaka - kaže Vugrinec

Dinamova legenda Marko Mlinarić jedva je govorio:

- U šoku sam, skoro mi je srce puklo! Kao da sam još jednom proživljavao lanjski Koper. Nemam riječi...

Zašto je Dinamo zadnjih pola sata upao u “crnu rupu”?

- Ne znam, stvarno ne znam! Nakon što je isključen Vrsaljko, pomislio sam, e sad ćemo ih dobiti! I imali smo dva zicera, ali nismo zabili, pa je na kraju Kelava bio junak dvoboja. Kao Butina u Kopru. Ipak je taj igrač viška donio prednost Šveđanima, kad smo bili brojčano ravnopravni, vidjelo se da smo kvalitetniji.

Raspali se bez Vrsaljka

Zamjene?

- Ma ne mogu ništa komentirati. Sjajno je što smo se plasirali u Ligu prvaka.

Naš bivši reprezentativac Robert Jarni također je bio šokiran utakmicom:

- Strašno! Nakon mirnog prvog dijela, kad je Dinamo sve kontrolirao, odjednom se u zadnjih pola sata sve raspalo. Isključenje Vrsaljka bio je ključni trenutak, no unatoč tom hendikepu, Dinamo je morao ranije riješiti utakmicu. Nevjerojatno je kakve šanse Rukavina nije iskoristio. Svaka čast Kelavi, odveo je plave u Ligu prvaka.

Nekadašnji dinamovac Davor Vugrinec naglašava:

- Mi smo majstori za kompliciranje situacija, ali nas je ovoga puta pomazilo! Ne smiju se onakve šanse promašivati, Rukavina je morao zabiti barem jedan gol.

Fanatični Malmö

Je li Dinamova igra mogla biti organiziranija nakon isključenja Vrsaljka?

- Jako teško. Malmö nema izrazitu kvalitetu, ali zahvaljujući fanatizmu juri naprijed. Zabili su prvi gol, pa onda drugi i dođe "voda u uši". Kelava je bio izvrstan, potvrdio je izvrsnu formu. Dinamov plasman u Ligu prvaka mnogo znači za hrvatski nogomet, uživajmo u tome, napokon je i jedan naš klub ušao u elitu – kaže Vugrinec. 

Komentara 23

OB
-obrisani-
10:16 24.08.2011.

Morao ,ma morao je bilo ko od njih,da je ona Badeljova u prvih pola sta usla u mrezu Malmöa sve bi bilo rjeseno,ovak se krivac mora traziti u cijloj momcadi ,a ne samo kod pojedinaca... Mora je i Sammir pa nije,i sto sad... ?

AV
absolut votka
10:15 24.08.2011.

bravo Kelava

OB
-obrisani-
10:08 24.08.2011.

U bilo kojoj skupini Lige Pravaka GNK Dinamo če biti nosioc jer če nositi vodu, kopačke i opremu suparničkoj ekipi posle dobivene petarde i otprilike 3 do 5 komada prosječno po utakmici..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije