Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Katalinić želi uzvratiti Pamiću koji ga je dva puta pobijedio

'19.03.2011., Park mladezi, Split - Nogometna utakmica 22. kola Prve HNL izmedju RNK Split i NK Zagreb. Predrag Simic i Josip Jurendic. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
09.04.2011.
u 09:54

Ne igramo ni Pamić, ni ja, nego igrači. Kad je bio u Karlovcu, dobio nas je iz jednog udarca. Takvo je bilo vrijeme, rekao je Katalinić.

Neugodni Igor Pamić stiže u Park mladeži, ovaj put kao trener Istre 1961. Pamića bi u redovima Splita najradije zaboravili. Ove je sezone na klupi Karlovca dva puta porazio Katalinića. Nije se njegov brk nakostriješio, Katalinić je pričao o Istri, ali nesporno je da želi uzvratiti Pamiću.

– Kvaliteta je na našoj strani, to pokazuje i tablica. Očekujem tešku utakmicu, ali i pobjedu – rekao je Katalinić.

A Pamić?

– Ne igra on, ne igramo ni ja ni on, nego igrači. Kad je bio trener Karlovca, dobio nas je iz jednog udarca. Bilo je to takvo vrijeme. Meni su svi igrači na raspolaganju, to se odavno nije dogodilo – rekao je Katalinić.

Njegov je uzdanik u veznoj liniji čvrsti i pouzdani Predrag Šimić.

– Kvalitetniji jesmo, ali to ćemo pokazati na travnjaku. Očekujem pobjedu, svjesni smo da nas je Pamić dva puta pobijedio sa svojom zatvorenom taktikom. Trebamo biti strpljivi i ne srljati. Recept je što prije postići pogodak, tako ćemo lakše doći do pobjede koja nas vodi prema toliko željenoj trećoj poziciji - kazao je Šimić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije