Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJEREN U PLASMAN

Karpinov poseban pogled na utakmicu: Lakše ćemo s Hrvatima sad nego u Moskvi

RFS
13.11.2021.
u 21:55

- Obje momčadi žele igrati napadački nogomet, ali vidjet ćemo kakva će biti situacija na terenu. U prednosti smo jer ne moramo, kao Hrvati, pobijediti.

Napravit ćemo sve da ne izgubimo, kazao je na novinskoj konferenciji u Splitu uoči ogleda Hrvatska - Rusija u kvalifikacijama za SP 2022. ruski izbornik Valerij Karpin.

Ako žele direktno u Katar Zbornaja mora izbjeći poraz od Hrvatske jer svaki drugačiji Ruse vodi na SP, a Hrvatsku u dodatne kvalifikacije.

- Obje momčadi žele igrati napadački nogomet, ali vidjet ćemo kakva će biti situacija na terenu. U prednosti smo jer ne moramo, kao Hrvati, pobijediti. Nije loše što nam odgovara remi, to je samo opcija više. Hajdemo pitati bi li se Hrvati zamijenili s nama i pristali da im odgovara neodlučeno - kazao je Karpin, koji je dodao kako Rusija nije ista kao na početku kvalifikacija. 

- Ovo će i za nas biti puno lakša utakmica od one prošle u Moskvi jer smo sada uigraniji. Ako sada i izgubimo od Hrvatske, imat ćemo drugu priliku u doigravanju. Ali ćemo napraviti sve da ne izgubimo - zaključio je Karpin. 

- Nećemo igrati na neriješeno, došli smo igrati nogomet. Istina je da će pun stadion biti veliki plus za Hrvate, ali se nadam da ćemo vidjeti i i čuti i neke od naših navijača - kazao je Gregorij Džikija, za koga se očekjuje da će nositi kapetamsku vrpcu na Poljudu. 

Utakmica Hrvatska - Rusija igra se u nedjelju u 15 sati, a očekivani sastav vatrenih pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije