Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Newport

Karlović ispao od Kudle koji je na turnir došao s pozivnicom

'INDIAN WELLS, CA - MARCH 12: Ivo Karlovic of Crotaia returns a shot to David Ferrer of Spain during the BNP Paribas Open at the Indian Wells Tennis Garden on March 12, 2011 in Indian Wells, Californi
'EZRA SHAW'
05.07.2011.
u 19:29

Hrvatski tenisač Ivo Karlović ekspresno je završio svoj nastup na ATP-u turnir-serije 250 u Newportu

Našeg je igrača u prvom kolu turnira na travi u SAD-u sa 7:6 (4), 4:6, 6:4 svladao malo poznati, 18-godišnji Amerikanac Denis Kudla koji je na turnir upao s pozivnicom.

Karlović, 127. igrač svijeta, ispucao je 24 asa, no ni to mu nije pomoglo protiv Kudle, koji je trenutačno 394. na ATP ljestvici. U gotovo svim statističkim kategorijama Karlović je bio bolji od Amerikanca rođenog u Ukrajini, ali gubio je ključne poene. Naš je tenisač spasio i jednu meč-loptu, ali nakon dva sata i devet minuta igre morao je stisnuti ruku Kudli.

Bio je to njihov prvi teniski susret.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije