Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grad na četiri rijeke

Karlovačka banka na dnu ljestvice

Rukomet
Nikola Čutuk
19.10.2009.
u 14:50

Prvoligaš iz grada na četiri rijeke već dugo nije bio na tako lošoj poziciji, a vrlo težak raspored tek je djelomično opravdanje.

Četvrtim uzastopnim porazom rukometaši Karlovačke banke pali su na samo dno prvoligaške ljestvice! Nalaze se na podjeli pozicija od 12. do 16., s četiri osvojena boda, koliko imaju i Moslavina, Split, Osijek i Medveščak.

Susret sedmog kola tako je na neki način ispao i simboličan, jer najugodnije iznenađenje prvenstva, Buzet, svladao je na svome parketu s 22:20 najneugodnije iznenađenje dosadašnjeg tijeka prvenstva - Karlovačku banku.

Karlovčani su odlično odigrali prvo poluvrijeme, no u drugom nisu uspjeli spriječiti još jedan poraz, dijelom i zbog lošeg suđenja, barem tako tvrde u klubu.

Istina je da karlovačkim rukometašima dosad nije išao na ruku vrlo težak raspored, no to je tek djelomično opravdanje. I sljedeće dvije utakmice bit će vrlo teške, pa, ako pretpostavimo da je gotovo nemoguće očekivati uspjeh u Čakovcu, domaći susret protiv Varteksa postaje iznimno važan, gotovo ključan susret prvog dijela sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije