Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIBENIK - CROATIA SESVETE 2:0

Karačićeva upozorenja o snazi Croatije na kraju bila - suvišna

Šibenik - Croatia
Hrvoje Jelavić/Pixsell
28.11.2009.
u 17:36

Iako su visokoplasirani Šibenčani na Šubičevcu dočekivali klub sa začelja ljestvice Prve HNL, nisu se prepustili euforiji ni potcjenjivanju protivnika.

Trener plavih Branko Karačić upozorio je igrače da ne očekuju laganu utakmicu i podsjetio da je Croatia na njihovom terenu “znala raditi velike probleme”.

Oprez je, pokazalo s,e bio suvišan, jer se već u prvim minutama na terenu vidjela sva premoć Šibenčana. Još prije isteka prve minute Vidić je ugrozio mrežu iza Croatijina vrata Berišića, ali Sesvećane je ovaj put spasio šibenki napadač Zec koji se našao na putu lopti.

Slijedila je prilika za prilikom Šibenčana, bez ozbiljnijeg odgovora Sesvećana. U 22. minuti još je jednom izgledalo da će Šibenik povesti, ali Zec je sjajnu loptu dodao Bačeliću koji ju je spremio u gol Sesvećana, ali sudac je svirao zaleđe. Ipak, u 39 .minuti - 1:0.

Zec je probio obranu Sesvećana na lijevoj strani i pred golom je nabacio je Božiću koji je je bio u boljoj poziciji, te ju je ovaj precizno spremio u mrežu iza Berišića. Konačnih 2:0

Stadion Šubičevac. Gledatelja 1500. Vrijeme prohladno. Sudac Goran Proleta (Opuzen) 6

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije