Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO

Kakvog igrača ima Hrvatska! Novo nevjerojatno priznanje za Modrića

Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Marcelo
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
23.04.2018.
u 11:20

Iz današnje generacije koja je Ligu prvaka osvojila triput u posljednje četiri godine samo su dva igrača ispred Luke, Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos.

Novo veliko priznanje Luka Modrić dobio je u Španjolskoj! Magazin Madridistareal stavio ga je na deseto mjesto najboljih igrača Reala svih vremena.

Iz današnje generacije koja je Ligu prvaka osvojila triput u posljednje četiri godine samo su dva igrača ispred Luke, Cristiano Ronaldo koji je na drugom mjestu, te Sergio Ramos na osmom mjestu.

Na vrhu je legendarni Alfredo Di Stefano koji je s Realom od 1956. do 1960. osvojio pet uzastopnih Kupa prvaka.

Ispred Luke su između ostalih Zidane, Puskas i Raul.

Komentara 13

DU
Deleted user
12:53 23.04.2018.

Cestitam Luki, sjajan igrac u sjajnom klubu ! A treba i naglasiti da prvi puta Hrvataska ima dvojicu igraca u RM istovremeno : Luku i Matea Kovacica. Bio je prije njih i Suker koliko me sjecanje sluzi.

Avatar comparator
comparator
13:27 23.04.2018.

Luka ! Još malo do svjetskog prvenstva pa ostani u ovakvoj formi i pokaži s našim dečkima našu snagu znanje i zajedništvo! Osim što si vrhunski sportaš ti si i vrhunski čovjek i dobrotvor što narod cijeni . Čestitam titi u ime Hrvata koje si usrećio svojim uspjesima i uzornim ponašanjem !

PE
Pero1121
15:45 23.04.2018.

A šta mu to vrijedi. Za godinu , dvije ničeg se neće sjećati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije