Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO NAKON KOSA?

Igrači Hajduka ogorčeni smjenom Kosa, novi predsjednik vatreni?!

Ivan Kos
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/7
23.04.2018.
u 09:30

Kos je prihvatio odgovornost, te mirno otišao, a nasljedniku poručio da mu želi puno uspjeha.

Ivan Kos nakon poraza Hajduka od Dinama 2:1 na Poljudu je smijenjen s funkcije predsjednika Hajduka. Njemu je presudilo što je izgubio podršku Torcide koja nije bila zadovoljna njegovim radom, konkretno javno su mu poručili da mu zamjeraju što suce vodi na večere, izlaske i koncerte.

Kos je prihvatio odgovornost, te mirno otišao, a nasljedniku poručio da mu želi puno uspjeha.

- Klubu je potrebna stabilnost i povjerenje, a ono je u potpunosti izgubljeno. Odlazim mirne savjesti sa željom da Hajduk bude velik kao što i zaslužuje - poručio je Kos.

Ivan Kos
1/1

Njegova smjena nije najbolje sjela svima, poruku podrške sada već bivšem predsjedniku uputili su napadači Marko Futacs i Hugo Almeida, a javio se i bivši igrač bijelih Ante Erceg.

- Jedan od najboljih predsjednika i sportskih direktora koje sam imao u karijeri. Nemojte odustati predsjedniče. Respekt - napisao je Almeida uz sliku Kosa i sportskog direktora Branca, a uz istu je fotografiju Futacs napisao:

- Loša odluka. Hvala vam puno za sve predsjedniče.

- Predsjedniče, hvala vam na svemu , vi ste bili i ostat će te najbolji predsjednik Hajduka - poručio je Erceg.

Kao potencijalni kandidati za nasljednika Kosa spominju se Zvonimir Akrap i Stipe Pletikosa.

Komentara 7

PA
patriotHR
10:07 23.04.2018.

Nema što, udruga naš Hajduk i Torcida su najveći saveznici Dinama i Rijeke. Ovo što oni mogu usrati to ulazi u vječne almanahe. Prvi predsjednik Hajduka koji je uistinu stabilizirao klub i sve oko njega, koji zna što radi, a ekipa ga smjeni zbog izmišljenih razloga. Bože sačuvaj !!!

WI
wice
10:13 23.04.2018.

Vjerovatno neki menađer nije nikako mogao progurati svojega "talenta"

SS
sokac sa drave
11:12 23.04.2018.

Mi torcidasi necemo skolovanog,pametnog Slavonca,mi hocemo naseg krkana koji nezna nista ali je nas i on ce nauciti.Nas krkan nezna puno o balunu ali se razumije u maslinu,suhozid,makiju i poskoke.Sa ovim referencama nemu mu ravnoga u kamenitoj vukohebini,nagodinu uzimamo prvo mjesto u HNL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije