Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI U LOŽI

Na Poljud stigla jaka delegacija Dinama, ali nigdje Zdravka Mamića

Hajduk
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
22.04.2018.
u 20:28

Na Poljudu je bila i dosta jaka Dinamova delegacija. Predvodio ju je predsjednik Uprave Igor Kodžoman, zatim dopredsjednik Tomislav Svetina, šef sigurnosti Krešimir Antolić...

U derbiju Hajduka i Dinama (1:2) na Poljudu uživali su brojni poznati nogometaši. Iz Ukrajine je zbog derbija stigao Darijo Srna, društvo na tribini pravio mu je bivši trener West Hama Slaven Bilić, a s njima su bili i Stipe Pletikosa, Marijo Stanić, Igor Tudor... 

Odmah ispod njih bio je predsjednik Hajduka Ivan Kos, kojemu je utakmica bila vjerojatno najstresnija u životu. Ne samo zbog važnosti utakmice, već zbog toga čeka hoće li ga NO smijeniti nakon utakmice. 

Na Poljudu je bila i dosta jaka Dinamova delegacija. Predvodio ju je predsjednik Uprave Igor Kodžoman, zatim dopredsjednik Tomislav Svetina, šef sigurnosti Krešimir Antolić... Savjetnika Zdravka Mamića nije bilo, kao ni predsjednika plavih Mirka Barišića, koji na Poljud ne dolazi zato što je, kako je izjavio, zgrožen ambijentom i brojnim uvredama. 

Hajduk
1/7

Na tribinama smo osim spektakularne koreografije Torcide na početku utakmice vidjeli i uobičajeno nadvikivanje Torcide i BBB-a, kojih je stiglo 600 na Poljud. A vidjeli smo i jednu zanimljivu poruku Torcide.

Najužareniji mobitel sigurno je imao izvršni dopredsjednik Dinama Tomislav Svetina, i to zbog maštovitog transparenta Torcide.

 "Prodaje se svetinja, HAŠK-Građanski, Croatia, treći vlasnik, uredno pokradena, porezno crna. Navijački ugašena, ideološki pokojna, sudski zaražena. Cijena po dogovoru, zvati iza 23 sata. Vi niste izgubljeni, vi samo lutate." N transparentu je Svetinin broj mobitela, nakon ovoga morat će ga promijeniti...

Komentara 8

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
20:35 22.04.2018.

Karlo, ovo je ispod svake razine, tebi je to maštovito?????? Daj nam svoj broj mobitela da se i mi malo nasladimo. Stvarno si jadan do boli.

BI
billynik
22:17 22.04.2018.

Vidim da su tu dva "vrhunska" nogometna trenera samo mi nije jasno zašto su bez posla. Sigurno Mamić i HNS u tome imaju prste.

LU
lukivoda
22:24 22.04.2018.

daj nam prosin te napiši mobitel od svojih roditelja da im te pohvalimo na maštovitim komentarima nadrinovinara tj njihovog sineka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije