Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA NA DERBI

Trener Dinama nakon pobjede: Zavidim Hajduku!

Nikola Jurčević
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
22.04.2018.
u 19:06

- Zavidim Hajduku na ovolikom broju navijača. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama imati barem približan broj navijača kao na Poljudu - rekao je Jurčević.

Dinamo je danas na Poljudu svladao Hajduk s 2:1 i tako došao vrlo blizu naslova. Plavi su se ovom pobjedom odvojili na osam bodova prednosti ispred najvećeg rivala.

- Atmosfera je bila fantastična, a ponašanje igrača i publike korektno i na europskoj razini. Na kraju smo zasluženo pobijedili iako je i Hajduk imao svojih prilika. Vjerujem da smo se ovom pobjedom približili naslovu. Ovo je vrlo važna pobjeda za nas jer smo blizu naslova prvaka. U prvih 25 minuta smo kontrolirali igru, možda smo trebali doći do drugog gola - rekao je trener Dinama Nikola Jurčević i dodao:

Nikola Jurčević
1/7

- Imali smo problema s ozljedama igrača, neki uopće nisu trenirali. Zbog toga se u jednom dijelu utakmice osjetio pad, ali smo se uspjeli konsolidirati. Neki igrači nisu bili sasvim spremni pa je cilj bio da nam pomognu igrači s klupe. Oni su dobro reagirali i dali su svoj doprinos pobjedi. Bili smo za nijansu bolji i zaslužili smo ova tri boda.

Dinamo je u prošlom kolu izgubio od Osijeka pa je Jurčeviću puno lakše nakon današnje pobjede.

- Osjećam se fantastično u Dinamu, imamo odličnu atmosferu u klubu i svlačionici. No, Dinamo je klub koji priznaje samo pobjede, dovoljno je bilo izgubiti od Osijeka da bi se neke stvari dovodile u pitanje. Zbog toga je ova pobjeda iznimno bitna.

Atmosfera je bila sjajna, više od 30.000 ljudi na Poljudu.

- Zavidim Hajduku na ovolikom broju navijača. Nadam se da ćemo u idućim utakmicama imati barem približan broj navijača kao na Poljudu.

Slijedi utakmica s Rijekom.

- Imat ćemo dosta problema u sastavljanju momčadi, ali idemo sada malo proslaviti.

Dvostruki strijelac za Dinamo bio je Mario Gavranović koji je rekao:

- Napravili smo veliki korak prema naslovu. Utakmica je bila jako dobra, zadovoljan sam kako smo ušli u susret. Borili smo se 90 minuta i tako trebamo izgledati.

 

Ključne riječi

Komentara 10

KR
kruti217
08:16 23.04.2018.

jurčeviću ne ulizuj se orjuni&muladijskoj ulici!!!! budi sretan da tog nema u našem dinamu dok tata zdravkec drži sve konce u svojim rukama,ihihihihi

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:49 22.04.2018.

Stari kakvi ste treneri i kakve imate igračine nećemo još dugo dugo doći gledati nešto negledljivo. Da u dalmaciji ima mazohista itekako ih ima.Jadni čekaju već 15 godina i normalno je da dođu jer ionako u životu nemaju ništa

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:42 22.04.2018.

kme kme kmeèeeeri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije