Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKA I JUNINHO Brazilci za pobjede Milana i Lyona

Kakin pogodak iz drugog vremena

kaka.jpg
import
14.09.2005.
u 17:12

Fenerbahçe se nije dao, do kraja je imao 1:1 na San Siru, no onda je sve presjekao Brazilac Kaka. Strašan pogodak koji će se još dugo vrtjeti na TV ekranima približio je Milan na korak do pobjede. Sve je zapečatio Ševčenko. No, dva Kakina pogotka, posebice drugi, obilježila su utakmicu.

- Sigurno je da je to jedan od najljepših pogodaka koje sam postigao u karijeri otkako sam u Milanu. Jednostavno sam pogledao gdje stoji vratar i snažno odapeo - kazao je Brazilac kojega smo nedavno imali prilike gledati na Poljudu. Primao je čestitke, ne samo za taj majstorski pogodak.

- Sjećam se Maradonina pogotka Englezima na Svjetskom prvenstvu u Meksiku. Kaka je jedini igrač koji može napraviti nešto takvo u današnjim vremenima - nizao je komplimente na račun svog igrača Milanov trener Carlo Ancelotti, dodavši da utakmica nije bila nimalo laka. Razloge je pronašao u činjenici da još nisu u pravoj formi, jer je tek početak sezone.

Drugi Brazilac, igrač Lyona Juninho Penambuchano, glavni je krivac za 3:0 pobjedu nad Realom. Servirao je Carewu loptu za 1:0, potom iz slobodnjaka sa 30 metara zabio za 2:0. Mogao je i više, no Casillas mu je obranio jedanaesterac. I bez toga, bio je središnja figura tog krasnog susreta.

Ne bi bilo pravedno ne spomenuti i trećeg Brazilca. Lima Ferreira postigao je dva pogotka za Porto, ali nije bilo dovoljno.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije