Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVA DESTINACIJA

Kakav peh: Promašili grad za 1.200 kilometara i propustili utakmicu

Švicarska navijači
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
20.06.2018.
u 10:24

Utakmica se igrala u Rostovu na Donu, a oni su stigli u Rostov Veliki, udaljen 1.200 kilometara od onoga gdje su trebali bodriti svoju reprezentaciju.

Švicarska je u prvom kolu igrala protiv Brazila, a skupina njihovih navijača propustila je taj dvoboj jer su promašili grad.

Naime, utakmica se igrala u Rostovu na Donu, a oni su stigli u Rostov Veliki, udaljen 1.200 kilometara od onoga gdje su trebali bodriti svoju reprezentaciju.

Tek kad su stigli u Rostov veliki shvatili su da reprezentaciju neće pratiti uživo, već su morali gledati utakmicu na tv-u.

Švicarska navijači
1/7

Komentara 1

MA
Maxim007
11:14 20.06.2018.

Nije problem, ima se. A kako se čini, ostati će malo duže nego kaj su planirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije