Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo u problemima

Kakav peh! Husejinović opet pauzira šest mjeseci

Husejinović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
13.05.2014.
u 12:01

Dinamo je tako u velikim problemima, maksimir je postao "bolnica na kraju grada". Duže stanke imaju Addy, Taravel, Fernandes, Pamić, Husejinović...

Nogometaš Dinama Said Husejinović zaista nema sreće. Tek što se vratio nakon višemjesečnog oporavka od ozljede, morat će ponovno na rehabilitaciju.

Naime, veznjak modrih ozlijedio se na utakmici protiv Istre te je iz igre izašao u 15. minuti. A kasniji pregledi donijeli su crnu prognozu, pokazali su da se ponovno radi o puknuću prednjeg križnog ligamenta desnog koljena. Zbog toga će Husejinović opet morati pauzirati šest mjeseci.

Dinamo je tako u velikim problemima, Maksimir je postao "bolnica na kraju grada". Duže stanke imaju Addy, Taravel, Fernandes, Pamić, Husejinović...

>>Mamić: Čestitam sucima što su nam isključili Šimunovića

Ključne riječi

Komentara 1

AL
altec
12:49 13.05.2014.

Ma kakvi problemi!!! Evo kako bi to trebalo izgledati na terenu Dakle NK Mamić prćija: Tetka- ujna-zaova-jetrva-drugi tetak-kum prvi-kuma druga-rođo-strina -kum drugi-možda neki profesionalni nogometaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije