Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istra

Kad su shvatili da je Hajduk ranjiv, bilo je već prekasno

'za sport.....03.10.2009 rijeka...istra-hajduk....  Photo: Goran Kovacic/VLM'
'Goran Kovacic/VLM'
04.10.2009.
u 17:03

Čudnu utakmicu odigrali su Puljani u subotu na Kantridi, svom prisilnom drugom domu. Počeli su utakmicu bojažljivo, s velikim respektom prema protivniku, odlučivši se prije svega za zatvaranje svih prilaza svojim vratima, što nije dokraja u duhu trenerske filozofije Elvisa Scorije.

 I pogriješili su. Ne samo da ništa nisu zatvorili jer je u njihovoj obrani u prvom dijelu utakmice curilo na sve strane, a posebno na desnoj strani njihove obrane gdje je raspoloženi Anas Sharbini radio što je htio. Priznaje to i trener Scorija:

- U drugom dijelu počeli smo drugačije, počeli smo igrati, i to je rezultiralo mnogim stvorenim prigodama od kojih su neke bile i stopostotne, najveća ona Okićeva kad je previše oklijevao u situaciji jedan na jedan s vratarom Subašićem - priznao je Scoria.

Iako je Scoria odmah nakon utakmice čestitao igračima na prikazanom, Šehić, Okić i društvo dugo će žaliti za propuštenim jer su mogli Splićane i pobijediti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije