Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS OD 18

'Kad smo već u Rimu, idemo vidjeti papu'

26.05.2021.
u 10:27

– Nadam se da u petoj utakmici možemo vratiti mirnoću koju smo izgubili u posljednje dvije utakmice. Tjelesno smo loše izgledali u trećoj i četvrtoj. Ne možemo to popraviti preko noći, to ili imamo ili nemamo. Ako nemamo, tad nam se loše piše, ali ja vjerujem da imamo. Samo nam nedostaje konstanta. Jesmo li pod pritiskom? Jesmo i to je dobro – kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak

Sve utakmice Juga i Mladosti donose pregršt uzbuđenja, a što onda napisati za majstoricu, petu finalnu utakmicu doigravanja koja će večeras (18 sati, HTV 2) u Dubrovniku iznjedriti hrvatskog vaterpolskog prvaka? Gospari žele obraniti naslov, a žapci ga osvojiti nakon 13 godina suše.

– Nadam se da u petoj utakmici možemo vratiti mirnoću koju smo izgubili u posljednje dvije utakmice. Tjelesno smo loše izgledali u trećoj i četvrtoj. Ne možemo to popraviti preko noći, to ili imamo ili nemamo. Ako nemamo, tad nam se loše piše, ali ja vjerujem da imamo. Samo nam nedostaje konstanta. Jesmo li pod pritiskom? Jesmo i to je dobro – kaže Jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

A njegov kolega sa suparničke klupe Zoran Bajić, koji je mladostaše u dvije i pol sezone odveo do četiri trofeja, uzvraća:

– Vratiti se s Jugom pri omjeru 0:2 i izboriti petu utakmicu veliki je podvig, ali nećemo stati na tome. Ništa nismo napravili ako ne napadnemo ozbiljno Jug i ne osvojimo naslov. To je kao da odete u Rim, a ne vidite papu. Sve ćemo napraviti da naslov nakon 13 godina vratimo u Zagreb. 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivomaric123
10:51 26.05.2021.

Odlične utakmice i pravi gušt za gledatelje, sretno jednima i drugima u finalnoj utakmici!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije