Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U siječnju

Juventus potvrdio: Marko Pjaca odlazi na posudbu!

Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second goal with Marko Pjaca Soccer Football - FC Porto v Juventus - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Dragao Stadium, Porto, Portugal - 22/2/17 Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.12.2017.
u 11:20

Schalke bi mogao biti klub koji će imati Pjacu u svojim redovima do ljeta - kazao je Marotta.

Marko Pjaca vrlo blizu je odlaska na posudbu u Schalke, drugoplasiranu momčad njemačkog prvenstva.

Potvrdio je to Juventusov direktor, Giuseppe Marotta, uoči utakmice protiv Verone. Naznačio je kako bi hrvatski krilni igrač mogao u siječnju na posudbu.

- Pjaca se vraća nakon zabrinjavajuće i dugačke stanke zbog ozljede koljena. Da bi se dobro pripremio i uhvatio ritam utakmica, mora imati konstantnu minutažu odlazeći na posudbu, a upravo Schalke mogao bi biti klub koji će imati Pjacu u svojim redovima do ljeta - kazao je Marotta.

Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second goal with Marko Pjaca Soccer Football - FC Porto v Juventus - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Dragao Stadium, Porto, Portugal - 22/2/17 Juventus' Dani Alves celebrates scoring their second
1/7

Bilo bi to dobro i za hrvatsku reprezentaciju budući da bi Pjaca mogao postići adekvatnu formu za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

 

Komentara 8

KU
kurkomali
18:07 31.12.2017.

novinaru ti si izgleda zaljubljen u ovoga "Pljacu" cim o njemu stalno pises. covjek nije zaigrao ´vec skoro godinu dana a stalno o njemu pisete, a na primjer o Lovrenu koji je standardni igrac u jednom od najvecih europskih klubovaa napisete samo da je igrao 90 minuta.

MN
Mnd7779
14:06 31.12.2017.

ide u Schalke,pa će ga ovi kupiti jer im treba za Lp sljedeću godinu 😎

DU
Deleted user
16:49 31.12.2017.

Ako ode u Schalke,biti ce to dobar odabir. Bundesliga mu dobro odgovara. Sretno Marko. Uvjeren sam da ces uspjeti i nadam se tvom povratku u Juve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije