Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torino

Mandžo odbio ponudu iz Kine kojom bi postao najplaćeniji hrvatski sportaš

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
28.12.2017.
u 13:43

Mario Mandžukić ugovor s Juventusom ima do 2020. godine, a ove je sezone zabio šest pogodaka

Mario Mandžukić (31) u dvije sezone u Kini može zaraditi 30 milijuna eura. Naime, hrvatski je napadač dobio izdašnu ponudu kineskog kluba Hebei Fortune, ali kako javljaju talijanski mediji Mandžo ni ne pomišlja otići iz Juventusa. 

Naš reprezentativac je prošle sezone također odbio ponudu Kineza, koja nije bila ni približna ovoj koja je nedavno došla iz Hebei Fortune. Prihvati li ponudu Mandžukić bi postao najplaćeniji hrvatski sportaš, zarađivao bi dvostruko više od Modrića. Trenutačno u klubu igraju Lavezzi i Gervinho, a momčad trenira Manuel Pellegrini.

Mario Mandžukić
1/7

Mario Mandžukić ugovor s Juventusom ima do 2020. godine, a ove je sezone zabio šest pogodaka, te je imao dvije asistencije. U Torino je došao 2015. godine iz madridskog Atletica za 21 milijuna eura.

Mario Mandžukić
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije