Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Juventus i Inter igrali bez pogodaka, Mandžo pogodio gredu

Juventus - Inter
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
09.12.2017.
u 22:46

Derbi su svih 90 minuta igrala trojica hrvatskih igrača - Mario Mandžukić kod Juventusa, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović kod Intera

U velikom derbiju 16. kola Serie A Juventus i Inter su u Torinu igrali bez golova (0:0) pa je Inter i dalje vodeći i neporažen.  

Derbi su svih 90 minuta igrala trojica hrvatskih igrača - Mario Mandžukić kod Juventusa, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović kod Intera. Unatoč velikoj nadmoći, Juventus ipak nije uspio slaviti protiv Intera, koji se znalački branio veliki dio utakmice.  

Juventus - Inter
1/14

Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku Mandžukića koji je imao dvije sjajne prilike za gol, a potom u 45. minuti i najveću kada je pogodio gredu. Inter je najveću priliku imao u 83. minuti kada je udarac Brozovića prohujao pored vratnice. 

Ranije su Cagliari i Sampdoria igrali 2:2 nakon što su gosti vodili s 2:0 pogocima Quagliarelle (11, 19), ali su Otočani uspjeli doći do boda preko Fariasa (56) i Pavolettia (60). Ivan Strinić je ostao na klupi gostiju. 

Vodi Inter s 40 bodova, Juventus ima 38, koliko ima i Napoli, koji ima utakmicu manje i priliku da pobjedom doma protiv Fiorentine opet preuzme vodstvo.

Komentara 1

ST
Startrack
02:45 10.12.2017.

Mogao je 8 golova zabit kolko je sansi imao. Nezna stopat, proklizne, cirkus.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije