Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serie a

Juve nastavio niz, 46. susret nisu izgubili

'Juventus\' Andrea Pirlo (L) is challenged by Chelsea\'s Oscar during their Champions League soccer match at Stamford Bridge in London September 19, 2012.     REUTERS/Eddie Keogh    (BRITAIN - Tags: S
'EDDIE KEOGH'
29.09.2012.
u 23:19

Nogometaši Juventusa nisu izgubili susret točno 504 dana, odnosno ovo im je 46. susret u Seriji A otkako ne znaju za poraz.

Naime, u susretu 6. kola Serije A talijanski prvaci su s 4:1 isprašili iz Torina Romu, a susret su riješili u svega osam minuta.

Naime, Pirlo je zabio u 11. minuti, da bi Vidal s bijele točke pogodio u 16. minuti, a Matri na asistenciju Vidala za 3:0 zabio već u 19. minuti.

Do kraja susreta Roma je uspjela malo popraviti dojam kada je u 69. minuti Osvaldo bio precizan s bijele točke, no u zadnjoj minuti susreta Giovincio je vratio na "početnih" tri razlike.

Dodajmo kako je Parma dočekala Milan, crveno-crni su poveli u 50. minuti preko El Shaarwyja, da bi u 66. izjednačio Galloppa za konačnih 1:1.

Serie A, 6. kolo
Parma-Milan 1:1    
Juventus-Roma 4:1

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije