Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Jugaši se više ne bi vraćali na Kantridu

\'18.05.2011., gradski bazen, Dubrovnik - Vaterpolo - PH, finale, 3. utakmica, Jug CO - Primorje EB. Nakon dugo vremena na golu Juga bio je Frano Vican.  Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL\'
Grgo Jelavic/PIXSELL
28.04.2012.
u 11:45

Drugu i treću utakmicu (kao i moguće četvrtu i petu) prenosit će HTV 2. Šteta što nije i, vrlo uzbudljivu, prvu

Nakon što su Jugovi vaterpolisti u prvoj utakmici finalnog niza ugrabili pobjedu na Kantridi (7:6), u Gružu se spremaju za novu feštu i obranu naslova hrvatskog prvaka. Dubrovčani, naime, sljedeće dvije utakmice (u subotu u 19 sati i u nedjelju u isto vrijeme) igraju kod kuće i planiraju s dvije nove pobjede trokorakom do cilja. No, vaterpolisti Primorja učinit će sve da im pomrse račune.

– Ništa još nije gotovo. Odigrali smo dobro i u prvoj utakmici, no Vićan je donio prednost Jugu obranivši peterac i još nekoliko zicera. Očekujem slične susrete i u Gružu, a mi svakako želimo više od tri utakmice u finalu – najavio je Primorjev trener Zoran Roje.

Jugašima se pak više ne vraća u Rijeku.

– Barem ne ovog proljeća. Želimo pobjedu u oba dubrovačka susreta, iako neće biti lako. No i u Rijeci smo igrali pod teretom poraza u Budimpešti pa smo ipak dokazali zrelost i kvalitetu – kazao ju Jugov branič Andro Bušlje.

I drugu i treću utakmicu, kao i moguće četvrtu i petu, izravno će prenositi HTV 2. Prvi, iznimno uzbudljiv dvoboj, u Rijeci, nažalost, nitko nije prenosio, iako je najavljeno da će to učiniti SPTV. No, na toj televiziji, logično, nisu bili zainteresirani za prenošenje samo prvog susreta kad su već ostali dogovoreni s HRT-om.

I ovogodišnji hrvatski finale sude talijanski suci. U subotu će u akciju Alessandro Severo i Stefano Riccitelli, a u nedjelju Filippo Gomez i Massimo Sanavese.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije