Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sankcije juniorima

Jozak kaznio Špehara dvjema mjesečnim plaćama

'19.05.2011., Zagreb - Konferenija za novinare, najava juniorskog turnira Mladen Ramljak koji ce se odrzati od 2. do 5. lipnja.Romeo Jozak. Photo Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
21.03.2012.
u 08:37

Ne samo da je trener Dinamovih juniora Željko Dacer platio težak poraz od Osijeka i dobio otkaz nego će platiti i sedmorica igrača

Direktor Dinamove škole Romeo Jozak jučer je svojim posrnulim uzdanicama održao bukvicu, a sedmoricu opalio po džepu i oduzeo im dvije mjesečne plaće. Igrači s profesionalnim ugovorima Špehar i Šimunović tako će u blagajni ostaviti oko 2000 eura, a sankcionirani su i stipendisti Alvir, Pavičić, Ivančić, Grčić i Plum.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
14:13 21.03.2012.

Toliko o \"Dinamovoj\" nogometnoj školi >;-))

BU
budisvoj
22:02 21.03.2012.

Jozak: Ljudi i iz Fife rekli su da izgledamo kao veterani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije