Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLEMM

Josip Klemm: Naš redar spriječio je veće zlo

03.03.2009.
u 10:19

Josip Klemm, direktor Klemm osiguranja, tvrtke koja je osiguravala red na prvenstvenoj nogometnoj utakmici u Zaprešiću između Intera i Hajduka, ovako je prokomentirao incident.

- Naš je redar uporabom spreja možda spriječio i veću nesreću. Naime, kada je utakmica završena neki gledatelji htjeli su preskočiti ogradu i ući na travnjak. To se lijepo vidi na snimkama. Naš redar reagirao je tek nakon što je dobio sjedalicom u glavu i trenutačno je ozlijeđen - istaknuo je Klemm.

Je li redar ovlašten da upotrijebi sprej sa suzavcem?

- Nije, nema te ovlasti. To je učinio na svoju ruku, ali vjerojatno zbunjen udarcem sjedalicom - istaknuo je Klemm.

Klemmu je žao što su u toj gužvi zbog spreja stradali Hajdukovi nogometaši koji su se došli pozdraviti sa svojim navijačima.

- Policija s nama još nije kontaktirala zbog tog slučaja, pa očekujem njezino izvješće - rekao je Klemm i naglasio da na stadionu u Zaprešiću nikad nije bilo incidenata. (dm)

Laljak: Sve su to izmišljotine
Branka Laljaka, direktora zaprešićkog Intera, dugo nismo čuli tako ljutitog kao danas.

– Umjesto da pišete kako smo dobro organizirali utakmicu, pišete o nečemu čega uopće nije bilo. Taj događaj sa suzavcem čista je novinarska izmišljotina. Iz Hajduka se nitko nije službeno žalio pa je tako za mene priča završena – rekao je Branko Laljak, koji je ipak od Klemm osiguranja zatražio izvještaj o spornoj situaciji na kraju utakmice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije