Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide na utakmicu

Jose Mourinho dolazi uživo gledati Hrvata, želi ga u Manchesteru!

Hrvatska Brazil
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.06.2018.
u 11:20

- Argentina će biti prva u skupini. A drugo mjesto... Uf, to će biti teško, ali mislim da će proći Nigerija, rekao je Mourinho

Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, prilično je zaposlen i tijekom SP-a u Rusiji. Slavni trener radi kao stručni komentator za Russia Today, a utakmice analizira i za druge medije.

Tako je prije nekoliko dana analizirao grupnu fazu natjecanja, morao je odrediti tko će proći dalje iz svake skupine. Kad je došao do naše, rekao je:

Hrvatska Brazil
1/16

- Argentina će biti prva u skupini. A drugo mjesto... Uf, to će biti teško, ali mislim da će proći Nigerija, rekao je Mourinho, što je pomalo čudno jer je poznato da je veliki fan hrvatskih nogometaša. Modrića je upravo on doveo u Real i govorio da je jedan od najboljih na svijetu, a pratio je i brojne druge igrače. Prije svega Ivana Perišića kojeg je prošlo ljeto silno želio dovesti na Old Trafford, ali je transfer propao u zadnji čas.

A sad želi još jednog igrača - Šimu Vrsaljka! Portugalac već neko vrijeme ne skriva simpatije prema njemu i vjeruje da bi bio veliko pojačanje za United. Konačnu odluku o tome mogao bi donijeti danas jer će uživo svjedočiti utakmici između Hrvatske i Nigerije te se iz prvih redova uvjeriti i kvalitete našeg desnog braniča.

>>Pogledajte što o prvoj utakmici Hrvatske misle novinari Večernjeg lista

Komentara 2

Avatar cera
cera
13:37 16.06.2018.

Zna čovik nije to svokakav trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije