Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI NA POLJUDU

Trener Hajduka: Sigurno ćemo pobijediti Dinamo ako odigramo kako možemo

Hajdukov trener Carrillo
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
20.10.2017.
u 15:42

- Atmosfera je jako dobra, igrači su shvatili važnost utakmice. Bitno je da mi budemo mi i odigramo naš nogomet.

Hajdukov trener Joan Carrillo uoči derbija s Dinamom je najprije nadugo i naširoko pričao o utrci na Marjanu, u kojoj je jučer sudjelovao, gdje je bio oduševljen jer je stekao novog prijatelja. Potom se okrenuo utakmici.

- Radili smo na psihološkom i taktičkom nivou. Filozofija igre Dinama je drugačija nego kod drugih momčadi. U derbijima teško da pobjede dolaze u taktičkom nivou, dolaze više zbog velike želje koja se iskazuje u toj utakmici - rekao je Carrillo, a prenosi Dalmatinski portal.

Hajdukov trener Carrillo
1/7

Španjolac se osvrnuo na atmosferu u Hajduku.

- Atmosfera je jako dobra, igrači su shvatili važnost utakmice. Bitno je da mi budemo mi i odigramo naš nogomet. Ne želim da na igračima bude teret nego na meni. Od njih zahtijevam da igraju nogomet, za što su sposobni. Sve što nije nogomet, neka meni kažu. Ako budu igrali na razini koju mogu, sigurno će pobijediti.

Zatim je govorio o stanju u momčadi.

- Ne mogu igrati Futacs, Carbonieri i Juranović. Vidjet ćemo što je s Hugom Almeidom. On sam želi vratiti se što je prije moguće. Baš jutros je trenirao s loptom, vidjet ćemo što će biti poslijepodne i razgovarati s našim liječničkim timom. Ne bih ga isključivao iz sutrašnje utakmice.

Said je uoči utakmice prebačen u drugu momčad.

- Situaciju sa Saidom većina vas zna, on se nalazi u drugoj momčadi. To je unutarnja odluka koju sam ja donio nakon što sam analizirao situaciju. Donio sam tu odluku kao najbolju za momčad.

Carrillo je na kraju zaključio:

- Igrači znaju da ako fizički budu na visokom nivou kao protiv Levskoga, Bröndbyja ili Evertona, protivnik će nas teško pobijediti. Mislim da nema igrača koji neće dati sto posto od sebe.

Ključne riječi

Komentara 7

MI
mix2mix
16:05 20.10.2017.

hmmm, puno optimizma, a meni se cini da ce biti bas obrnuto hehe

LA
laki13
09:12 21.10.2017.

Hajduk kompletan je saka jada, a fali ih pola...Dinamo je isti..ali ima vise igraca

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:13 20.10.2017.

i onda je svizac..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije