Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNAO KRIVNJU

Bivši igrač Dinama osuđen na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
19.10.2017.
u 21:34

Bivši junior Dinama iskoristio je mogućnost da umjesto odlaska u zatvor uplati 100 konvertibilnih maraka za dan zatvora. Tako je za četiri mjeseca zatvorske kazne platio 12.000 KM.

Nogometaš tuzlanske i nekadašnji igrač Dinama Slobode Sulejman Krpić osuđen je ljetos u Orašju na četiri mjeseca zatvora zbog nasilničkog ponašanja. 

Općinski sud u Orašju ga je proglasio krivim jer je "30. kolovoza 2015. godine u 4.00 sati, bez ikakvog razloga za genitalije uhvatio N.T, koji se nalazio u društvu E.N. Kada je E.N. pokušao da zaštiti N.T., Krpić ga je šakama udarao šakama u glavu i tijelo."

1/8

Potom je Krpić iz auta izvadio čeličnu kuku i krenuo udariti E. N., koji je uspio zaštiti glavu. E. N. je krenuo bježati prema policiji, a Krpić je nastavio trčati za njim te ga je uspio nekoliko puta oboriti i udariti.  

Krpić je osuđen zbog nanošenja tjelesnih ozljeda i drskog ponašanja, a u presudi se navodi kako je kazna blaža jer se radi o talentiranom sportašu, ali i jer je priznao krivnju.

Dnevni avaz navodi da je bivši junior Dinama iskoristio mogućnost da umjesto odlaska u zatvor uplati 100 konvertibilnih maraka za dan zatvora. Tako je za četiri mjeseca zatvorske kazne platio 12.000 KM.

Krpić je bosanskohercegovački napadač koji je za Dinamo odigrao jednu službenu utakmicu i to u Hrvatskom kupu protiv NK Plitvice Gojanec kada je ušao kao zamjena umjesto Miroslava Slepičke.

Krpić je 2008. došao u Dinamo kao junior, a 2010. otišao u austrijski LASK.

Komentara 9

MA
manjabegic
22:38 19.10.2017.

Kakve veze ima ovaj momak s dinamom? Pa da se Sveto ime stavlja u naslov ovakvog klošara? Srami se vecernji list!!!

DH
dalibor.hren
04:38 20.10.2017.

Kakve veze ima Krpićeva kazna zbog nasilničkog ponašanja s Dinamom? Iste kao i s bolnicom u kojoj je rođen (rodilištem), iste kao i s Laskom, iste kao i s učiteljicom iz prvog razreda osnovne škole....nikakve! Novinarčići...

DU
Deleted user
00:03 20.10.2017.

Arijeton K. 20 god. iz Kostolca silovao maloljetnu sestru L.K. djevojka se porodila, brat je otac a što je najgore u srbiji se incest smatra kao normalnim ako nije bilo prisile pa pišite malo o tome !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije