Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična scena

Srbin divljački uklizao protivniku u noge, jeziv lom podsjetio na muku Eduarda

17.07.2019.
u 13:15

Snimku će uskoro pregledati tročlana Disciplinska komisija UEFA-e, a srpski mediji prenose da je po svršetku ogleda Gobeljić u suzama upao u svlačionicu Suduve kako bi se ispričao

Crvena zvezda prošla je u utorak u Beogradu s 2:1 litavsku Suduvu u prvom kvalifikacijskome kolu za Ligu prvaka, ali utakmica neće ostati upamćena po rezultatu, već po stravičnoj sceni koja je podsjetila na grozan trenutak kada je svojedobno Martin Taylor slomio nogu hrvatskom reprezentativcu Eduardu.

Marko Gobeljić isključen je u 60. minuti zbog gruboga starta na Vaidasu Slavickasu, kojemu je divljački uklizao u noge i na dva mjesta slomio potkoljenicu.

Sudac je Gobeljića isključio kada je vidio što je učinio, a zanimljivo je da je na trenutak i sam ostao zbunjen. Naime, najprije je srpskom igraču pokazao žuti karton, ali je odluku preinačio u isključujuću kaznu kada je vidio nogu nesretnog protivnika.

– Nadam se da će dobiti što veću kaznu. Ovakvi startovi mogu okončati karijeru igraču ili ga odvojiti od nogometa više godina – izjavio je po svršetku utakmice trener gostiju Vladimir Čeburin.

Snimku će uskoro pregledati tročlana Disciplinska komisija UEFA-e, a srpski mediji prenose da je po svršetku ogleda Gobeljić u suzama upao u svlačionicu Suduve kako bi se ispričao.

Snimku prekršaja moguće je  pogledati OVDJE, ali upozoravamo da je prizor užasan.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ĆI
ćirko
21:49 17.07.2019.

Zvezdas sam ali ovog majmuna od fudbalera treba kazniti dok se decko neoporavi, pa posle toga jos pola godine i sve vreme bez plate koja bi isla povrede om fudbaleru... Ustvari ovako nesto bi uopšte trebalo uvesti kao pravilo za ovakve situacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije