Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dokvalifikacije

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatom protiv Islanda?

Island vs Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.11.2013.
u 22:52

Hrvatska je evidentno bolja momčad od Islanda, ima bolje igrače i uz malo dorade u uzvratu bi to trebalo biti dovoljno za prolaz

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 na Islandu u prvoj utakmici dokvalifikacija za SP. Izabranici Nike Kovača bili su bolja momčad, dominirali su, ali nisu uspjeli postići pogodak.

Bio je to premijerni nastup braće Kovač na klupi reprezentacije, a Hrvatska nije briljirala, što je i sam izbornik Kovač priznao nakon utakmice. No, u svakom slučaju moramo biti zadovoljni što nismo poraženi na vrućem gostovanju i što na domaćem terenu imamo mogućnost potvrditi odlazak u Brazil.

Hrvatska je evidentno bolja momčad od Islanda, ima bolje igrače i uz malo dorade u uzvratu bi to trebalo biti dovoljno za prolaz. Ipak, ne smijemo se opustiti, rezultat 0:0 često može biti dvosjekli mač, a to je nakon utakmice rekao i bivši vatreni Goran Vlaović.

Jeste li vi zadovoljni rezultatom? Ispunite anketu!

>>Hrvatska s igračem više nije uspjela slomiti Island

Komentara 8

Avatar comandante
comandante
08:06 16.11.2013.

Uzas, napravili smo od Islanda Njemacku. To je borbena, skromna ekipa i trebali smo sve rijesiti u prvoj tekmi. Ovako ako dadu gol..... Mi smo jadni, jalovi, mislim da danima nemozemo dati gol, i to nije slucajno, oni koji nas trebaju pogurati igraju kao babe, Modric. Perisica ne zelim niti komentirati, koliko godina treba dobijati sansu da se vidi da momak nije za ovaj nivo kao ni Ilicevic, momci su nogometno priglupi i nemogu igrati na ovom nivou. Treba vratiti Kranjcara hitno

CR
Crohawk
08:05 16.11.2013.

Taj Perišić nije zaslužio ni da igra u 5. postavi, a kamolu u prvoj. Zbilja ne znam što izbornici vide u njemu.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:35 16.11.2013.

Nisam zadovoljan i napisao sam prije utakmice da trojac Perišić-Eduardo-Iličević nije dobro rješenje. Kovač želi igrati 4-2-3-1, ali imamo li igrače koji to mogu izgurat? Iličević je rezerva u HSV-u, vidim da Kovač želi Olića na toj poziciji za uzvrat, ali Olić ne zna centrirati desnom nogom, pročitat će ga Islanđani. 4-4-2 nam bolje leži, a potreban nam je Kranjčar u prvih 11!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije