Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA NA POLJUDU

Jens Gustafsson dobio otkaz, više nije trener Hajduka

Biograd na Moru: 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa: Primorac Biograd - Hajduk
Marko Dimic/PIXSELL
01.11.2021.
u 08:38

Gustafsson je preuzeo prvu momčad 28. svibnja ove godine. Pod njegovim vodstvom Hajduk je odigrao ukupno 17 utakmica te je pri tom upisao devet pobjeda, tri remija i pet poraza. Posljednju utakmicu vodio je u Koprivnici gdje su Bijeli poraženi rezultatom 3:2.

Jens Gustafsson od danas više nije trener prve momčadi HNK Hajduk te zajedno s svojim pomoćnicima Andreasom Brännströmom i Torbjörnom Arvidssonom napušta Poljud, objavio je splitski klub. Šveđanin odlazi nakon serije loših rezultata koja je kulminirala jučerašnjim porazom od Slaven Belupa.

Gustafsson je preuzeo prvu momčad 28. svibnja ove godine. Pod njegovim vodstvom Hajduk je odigrao ukupno 17 utakmica te je pri tom upisao devet pobjeda, tri remija i pet poraza. Posljednju utakmicu vodio je u Koprivnici gdje su Bijeli poraženi rezultatom 3:2. 

- Želim prije svega zahvaliti predsjedniku i sportskom direktoru na ukazanom povjerenju. Zahvalan sam za svo vrijeme koje sam proveo u Hajduku te na svemu što sam u proteklom periodu doživio od ljudi u Splitu i Dalmaciji. Posebna zahvala ide našim navijačima koji su uvijek bili podrška meni i cijeloj momčadi. Hajduku želim sve najbolje u budućnosti. Ovo je sjajan klub i siguran sam da će momčad biti sve bolja i bolja u nastavku ove sezone - poručio je Gustafsson na odlasku.

Ključne riječi

Komentara 12

HR
Hrabraja
08:59 01.11.2021.

Naš Hajduk, odlazite više iz našeg kluba. Hajduk je taoc grupe koja ima interes

CO
coky
08:53 01.11.2021.

I što sad problem je riješen ? Problem će biti riješen kad Naš Hajduk, dobije nogu i kad ga se makne od kluba. Nemojte misliti da je Lukša smjenio Šveđanina, njega je smijenio NH, kao što je smjenio i Talijana uoči prvenstva. Napravljena je strategija kluba ( za koju neće reći koliko košta, jer je to kao poslovna tajna ) i tamo sve piše; koliko naslova i kupa se mora osvojiti, koliko gruphih faza LP i drugih Evropskih kupova treba igrati. Pa čemu uopće te sve utakmice igrati kad u strategiji sve lijepo piše. Niti mogu plakati, niti se mogu smijati i najrađe bi se sam ranio od muke :(

Avatar gordi
gordi
10:06 01.11.2021.

i što sad?Hajduk je u gubitku 19 000 000 kn. a sad kad se isplati milijunska odšteta Gustafsonu....ili mislite da će čovjek odustati od nje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije