Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'AJ ĆA'

Navijači Hajduka bijesni nakon poraza: 'Napunite nekoliko buseva i put Međugorja'

Koprivnica: Utakmica 14. kolo 1. HNL Slaven Belupo - Hajduk
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
31.10.2021.
u 18:10

- Gustafsonu avionsku kartu i kilo Vegete da ima uspomenu iz Koprivnice. - jedan je od komentara.

U susretu 14. kola 1.HNL pretposljednji Slaven Belupo nanio je Hajduku u Koprivnici poraz rezultatom 3-2. Puno stvari nije funkcioniralo u igri Hajduka, tako da su tri boda unatoč podršci s tribina ostala u Koprivnici. No, nezadovljstvo Hajdukovih navijača ubrzo se prelilo na društvene mreže. 

U samo sat vremena na službenoj Facebook stranici kluba skupilo se preko 800 komentara ljutitih navijača. Većina se slaže u jednom - trener Jens Gustafsson mora otići.

- Sve šta želimo pročitat u narednih par sati jest to da je Jens bivši!! - pišu navijači.

- Tugo moja.Napunite par autobusi i put Međugorja. Ne bi nas spasija ni Ronaldo+Klopp. - zaključuju neki, dok se drugi podsjećaju da je u zadnja 3 kola Hajduk uzeo samo jedan bod.

- Gustafsonu avionsku kartu i kilo Vegete da ima uspomenu iz Koprivnice. - jedan je od komentara.

- Trebalo je najprije napraviti strategiju do Svih svetih pa tek onda do 2027.-e - pišu navijači osvrćući se na nedavno predstavljenu strategiju Bilih.

Na ljestvici vode Dinamo, Rijeka i Osijek sa po 27 bodova. "Modri" imaju dvije utakmice manje, a Rijeka i Osijek po jednu i to međusobnu. 

Hajduk je četvrti sa 21 bodom. Lokomotiva i Gorica imaju po 18 bodova, slijedi Šibenik sa 15, te Istra 1961 sa 12. Na zadnja dva mjesta su Slaven Belupo sa 10 i Hrvatski dragovoljac sa sedam bodova.

 

Ključne riječi

Komentara 31

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
18:38 31.10.2021.

Bolje da su nacrtali po travi nesta , dobili bi 3:0 za zelenim stolom , sad kad im Ranko ode u veleposlanike , tko ce to organizirat

BI
billynik
18:22 31.10.2021.

Dabogda sve izgubili!

LA
lajh1985
18:54 31.10.2021.

A talijan im bio los pa ga potjerali na pocetku sezone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije