Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA FACEBOOKU

Mamić se oglasio nakon poraza Hajduka: Saznao sam da komunizam nije mrtav

Mostar: Zdravko Mamić nakon potvrđene zatvorske kazne sazvao konferenciju za medije
Denis Kapetanovic/PIXSELL
31.10.2021.
u 21:30

Podsjetimo,  u susretu 14. kola 1.HNL pretposljednji Slaven Belupo nanio je Hajduku u Koprivnici poraz rezultatom 3-2. Puno stvari nije funkcioniralo u igri Hajduka, tako da su tri boda unatoč podršci s tribina ostala u Koprivnici.

Nakon Hajdukovog poraza oglasio se i Zdravko Mamić. U objavi na Facebooku osvrnuo se na situaciju u nogometu. Objavu prenosimo u cijelosti.

- Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha.

Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne želim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza.

Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate.

Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena. - stoji u Mamićevoj objavi.

Podsjetimo,  U susretu 14. kola 1.HNL pretposljednji Slaven Belupo nanio je Hajduku u Koprivnici poraz rezultatom 3-2. Puno stvari nije funkcioniralo u igri Hajduka, tako da su tri boda unatoč podršci s tribina ostala u Koprivnici.

 

Komentara 24

BE
bezveze
21:56 31.10.2021.

Tako je Zdravkec. Nisam navijač nikoga iako sam uvijek simpatizirao Hajduk. Ali ovo je vrhunac provaljivanja nekad ozbiljnog kluba. Čuj isplanirali oni koliko će puta u 7 godina igrati grupnu fazu LP, L E, koliko puta biti prvaci, ajme majko.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:29 31.10.2021.

Mamicu, jesi malo poremecen ali si legenda i vjerojatno najveci znalac nogometa u HR i (daleko) sire. Steta sto te ljevica uspjela ocrnuti jer ne vole uspjeh, bar ne ako je hrvatski uspjeh. Zbog toga siju konflikte i podmecu uspjesnima. Zivio nam Mamicu!

Avatar joshan
joshan
21:51 31.10.2021.

kad god hajduk izgubi,meni je uvijek najžalije mamića...jer je on po ustaljenoj tradiciji njihovih navijača uvijek kriv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije