Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'slučaj plivarić'

Jeličić: 'Mi smo s Pivarićem i Strinićem bili doprvaci, s njim imam povijest na koju nisam ponosan'

Zagreb: Bivši nogometaš, voditelj i komentator Joško Jeličić
Davor Puklavec/PIXSELL
22.11.2022.
u 07:18

Pivarić je cijelu karijeru igrao za dva Diama, zagrebački i kijevski, a sada je kapetan Lokomotive

Joško Jeličić će za vrijeme svjetskog prvenstva raditi kao stručni komentator u HRT-ovoj emisiji Qatara, a jučer je komentirao nastup vatrenih na  SP 2018. u Rusiji. 

Dotaknuo se i Josipa Pivarića kojeg je pekrstio u 'Plivarić' i ustvrdio da 'može biti sretan što mu nisu pukli križni ligamenti' nakon što često ispadao u dvoboju protiv Seville i Mariana. 

- Ja imam povijest s Josipom Pivarićem na koju se ne ponosim. Njega i Strinu maksimalno respektiram kao osobe, sjajni momci i sjajne osobe. Ali on i Strinić, u kontekstu onoga što sam pričao maloprije, dakle što znači momčad... Pa mi smo i s njima dvojicom bili drugi na svijetu. Nemojte me krivo shvatiti, veliki respekt. Veliki respekt prema njima.

11.07.2018., stadion Luznjiki, Moskva, Rusija - Svjetsko nogometno prvenstvo 2018., polufinale, Hrvatska - Engleska. Mario Mandzukic u drugom produzetku zabio za vodstvo 2:1. Josip Pivaric. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Međutim, jedan je prestao igrati nogomet, a drugi je nakon toga prestao igrati ozbiljan nogomet. Momčad je iznad svega. Ne postoji pozicija, individualno nešto ili problem unutar svlačionice koji se prelijeva na travnjak koji se ne može ispraviti kroz homogenost grupe. Ponavljam, ja njima skidam kapu, ali to je notorna činjenica. - rekao je Jeličić

Josip Pivarić se prije šest godina gospodski osvrnuo na Jeličićevu izjavu i prokomentirao:

- Kritičari imaju pravo na svoje mišljenje kao što imaju pravo iznositi ga kako žele. Ako gospodin Jeličić smatra svoje komentare dobrima i primjerenima, ja na njih ne želim utjecati. On ima pravo na svoje, ja na svoje, a netko treći na svoje mišljenje. Ne želim ulaziti u polemike ni razgovarati o načinu na koji on o meni razgovara u medijima - kazao je srebrni vatreni. 

>> VIDEO: 'Hrvatska bi mogla doživjeti svjetsku pjusku ako ne napravi rezultat u Kataru'

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 3

Avatar feudalac
feudalac
07:52 22.11.2022.

...notorna je činjenica da Jeličić nikada nije igrao ozbiljni nogomet a izvan Hrvatske je išao samo u Trst. Po traperice!

KA
Karloho
09:38 22.11.2022.

Pivaric je gospodin,a Jeličić sirovina u odijelu..

DU
Deleted user
09:54 22.11.2022.

E da bi sve ovo izjavio Boban, Prosinecki ili Niko Kovac onda bi se slagao a ne Jelicic koji nije nista odigrao ozbiljno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije