Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometne nagrade

Jelena Grubišić, Manuel Štrlek i Željko Babić najbolji u 2016. godini

Željko Babić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
28.12.2016.
u 21:26

Za najboljeg trenera izabran je Željko Babić, i to zahvaljujući osvajanju brončane medalje na EP-u u Poljskoj.

U klubu H20 danas su proglašeni najbolji rukometaš, rukometašica, trener i sudački par. Za najboljeg rukometaša u 2016. godini proglašen je Manuel Štrlek koji je u prošloj sezoni s Kielceom osvojio Ligu prvaka, ali i bio jedan od najboljih igrača na Europskom prvenstvu u Poljskoj te Igrama u Riju. Štrlek je prvi put proglašen za najboljeg. Dobio je ukupno 68 bodova. Drugi je Ivan Stevanović (44 boda), a treći Domagoj Duvnjak (34). Kod rukometašica najbolja je Jelena Grubišić, vratarka Bukurešta s kojim je osvojila Ligu prvakinja. Ona je ukupno dobila 74 boda, čak 19 više od drugoplasirane Andreje Penezić. Na trećem je mjestu još jedna vratarka, Ivana Kapitanović.

Za najboljeg trenera izabran je Željko Babić, i to zahvaljujući osvajanju brončane medalje na EP-u u Poljskoj. Najbolji sudački par su Gubica i Milošević, i to za samo četiri glasa više od para Jurinović-Mrvica koji je nedavno sudio polufinale ženskog EP-a. 

Komentara 2

DU
Deleted user
23:59 28.12.2016.

pa ke ste vi skroz prolupali???? babic za kaj????? za debakl u riu???? mislim da posle todorica stavlja i svoje druge sankcije...hrv. rukometnoj repki

IV
ivanix
15:26 29.12.2016.

Bravooooo, u svim kategorijama imamo najbolje na svijetu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije