Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ STRUČNJAKA

'Jedan igrač igrao je na puno višem nivou nego dosad. Vesele novi igrači i još jedan izbor za formaciju'

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Luka Stanzl/PIXSELL
21.11.2023.
u 23:54

Bivši 'vatreni' Tomo Šokota nakon slavlja protiv Armenije o igri Hrvatske, Anti Budimiru i osjećajima pri plasmanu na Euro

Komentara 9

CR
crocro
05:46 22.11.2023.

Kada god ubaci ovoga maloga Marca Pašalića, ovaj eksplodira i odmah prijeti golom. Vidi se da se trudi i želi dinamiku. Njega od prve minute u "vatru". Zašto ga čuva, do zadnjih minuta, ne znam.

MO
Mondraker
04:51 22.11.2023.

Aa to si ti onaj koji pljuvi kad svakako je pu vatreni izgube ili "jedva" uspjeli da prođe. Pa onda trener krivu i ja igrači. Idi doma i popi mlijeka i pojedi žganaca

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
06:59 22.11.2023.

I opet je najstariji Modrić bio najbolji na terenu. Odigrao je maestralno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?