Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poznati po pljačkama vila

Jedan do šefova albanske mafije: Opljačkali smo Ronalda i Benzemu, a jednog igrača sam odbio

Saudi Pro League - Al Nassr v Al Khaleej
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/7
11.11.2023.
u 15:30

Mafijaš koji je htio ostati anoniman Španjolskim je medijima otkrio detalje o pljačkama kuća slavnih sportaša i zašto nije htio opljačkati Messija

U nevjerojatnom intervjuu iz Španjolske novinar Carlos Kilez razgovarao je sa šefom "albansko-kosovske" mafije koji je više od 20 godina vodio ovu kriminalnu organizaciju poznatu po pljačkama ekskluzivnih vila. Traženi mafijaški boss priznao je svoju umiješanost u brojne pljačke, među kojima i domova svjetski poznatih sportaša.

Među kućama na meti mafijaške bande su kuće Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i Johana Cruyffa. U intervjuu objavljenom u listu "El Espanol", a dijelom prenijetom i u "Marci", mafijaš je otkrio šokantne detalje o pljačkama poznatih ljudi.

- Mi smo stajaliiza pljačke kuće Johana Cruyffa. Ukradeni su sat Dennisa Bergkampa, nekoliko Hermesovih drangulija i oko 20.000 eura. Kuća nije bila opremljena sigurnosnim kamerama niti alarmima. Kad sam ušao, shvatio sam čija je to kuća - priznao je mafijaški boss. Otkrio je i da su pokušali opljačkati kuću Cristiana Ronalda na Madeiri, no plijen nije bio zanimljiv.

- Društvene mreže su slavnima neprijatelji broj jedan - komentirao je mafijaš.

Ono što je najfascinantnije u ovom intervjuu je to što je mafijaš istaknuo da kuću Lea Messija smatra svetinjom i da je ne bi dirao.

  - Zaustavio sam nekoliko puta ljude koji su htjeli provaliti u Messijevu kuću. Učinio sam to iz poštovanja prema njemu. Zato što ga volim - naglasio je mafijaš. Također je otkrio da je prije više od godinu dana dobio ponudu da opljačka Messijevu obiteljsku kuću dok je bio u Parizu - rekao je kriminalac.

- Ne postoji nitko tko me može zaustaviti niti bilo što što mi može odoljeti. Kad nađem plijen, pratim ga, ganjam, zna proći mjesecima... dok nema nikoga unutra - zaključio je anonimni mafijaš.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije