Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZOV NA TIKTOKU

VIDEO Ronaldo razljutio navijače zbog onoga što je rekao kada se pojavila zastava Hrvatske

Ronaldo
Foto: Printscreen
1/7
06.11.2023.
u 15:29

Komentari ispod objavljenog videa istaknuli su pogrešku koju je napravio jer mnogi Modrića smatraju jedinim od najboljih veznjaka svih vremena i nema logike da igra u obrani.

Legendarni brazilski nogometaš Ronaldo izazvao je polemike među hrvatskim navijačima. Pridružio se TikTok izazovu u kojem je trebao odabrati svojih najboljih 11 igrača, ali s uvjetom da mora odabrati igrača čija se zastava pojavila ispred njega. Sastav koji je izabrao djeluje impresivno, ali navijači su ga kritizirali zbog jednog detalja.

Radi se o Luki Modriću, kapetanu hrvatske reprezentacije i ikoni Real Madrida, koji je bio Ronaldov izbor kada se pojavila hrvatska zastava. Jedini problem u tom trenutku bio je što je slavni Brazilac već popunio sve pozicije u timu osim jedne u obrambenoj liniji. Tu je Ronaldo gurnuo Modrića.

@10starballer Ronaldo chooses his classic XI from the countries given , rate his team from 1-10? Who would u change? #messi #ronaldo #nizario #legend #football #fyp #footballtiktok #foryou #foryoupage ♬ original sound - Karaaa.77

- On može igrati na svakoj poziciji - rekao je Ronaldo.

Komentari ispod objavljenog videa istaknuli su pogrešku koju je napravio jer mnogi Modrića smatraju jedinim od najboljih veznjaka svih vremena i nema logike da igra u obrani.

Ovo je idealna Ronaldova momčad po nacijama:

Gianluigi Buffon – Diego Lugano, Laurent Blanc, Franz Beckenbauer, Luka Modrić – David Beckham, Andrés Iniesta, Kevin De Bruyne – Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Pelé

 

Komentara 3

Avatar Idler
Idler
20:39 06.11.2023.

David Beckham nit vu klubu ni bil najbolše krilo (bil je to Figo) pa ni jasno po čem ga je del med najbolše ?!

DU
Deleted user
08:47 07.11.2023.

Ništa on nije krivo napravio. Krivi su anketari ( uostalom kao i uvijek) Imao je Hrvatsku zastavu zadnju, atad mu je bilo jasno da je tu Luka. Nije mogao mojenjati cijelu postavu, pa je dobro napravio. Luka može sve igrati!

AV
avangero
20:13 06.11.2023.

Au što ćemo sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije