Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTROŠIO MILIJUNE

Bio je bogat i bahat, igrao s Ronaldom i Šimićem, a danas je propao od droge te radi kao zidar

Podcast One More Time
18.10.2023.
u 09:21

Svoj životni cilj je ostvario u 26. godini, kada je ovaj talijanski lijevi bek rođen u Sesto San Giovanniju prešao u Inter. Bio je to vrhunac karijere koja je potom vodila u pakao

Bivši talijanski nogometaš Fabio Macellari imao je karijeru za koju se očekivalo da će postati jedna od najboljih u povijesti talijanskog velikana Intera, a umjesto u nogometnim visinama završio je kao zidar u Milanu. Nakon karijere preživaljvao je kao konobar, a jedno vrijeme radio je u pekarnici te kao drvosječa. 

Svoj životni cilj je ostvario u 26. godini, kada je ovaj talijanski lijevi bek rođen u Sesto San Giovanniju prešao u Inter. Bio je to vrhunac karijere koja je potom vodila u pakao, nakon što je prvo igrač završio u kokainskoj ovisnosti, a zato se već s 30 morao oprostiti od profesionalnog nogometa zbog raskalašenog života. 

VEZANI ČLANCI:

- Bacili su mi papirić s brojem na stanici ili semaforu. Kokain sam prvi put probao kod kuće u Bologni. Greška je što postoje stvari jače od tebe. Tako to ide kad si bahat. Neke stvari treba ostaviti, ne treba ih uzimati, čak i ako se osjećate kao Superman - rekao je Macellari jednom prilikom u podcastu One More Time.

- Postoji paralelni svijet povezan s kokainom. Normalnost više nije bila dovoljna. Mislim da sam imao seksualnu bolest. Uzimao sam deset grama kokaina dnevno. Jednom sam se stvarno uplašio. Nakon pet dana bez sna našao sam se u vrućoj kadi. Uvukao sam se u krevet i nisam bio siguran hoću li se sutradan probuditi. Kad sam ustao, otrčao sam u planine i započeo proces detoksikacije - otkrio je kako se izvukao iz pakla droge. 

VEZANI ČLANCI:

Danas radi u jednoj građevinskoj firmi koja radi na obnovi općine Lazio koja je uništena poslije potresa, a bio je i drvosječa kako bi izbacio nagomilani bijes nakon što je potrošio milijune.

Komentara 2

Avatar patkovic
patkovic
23:28 18.10.2023.

sad i je tek pravi čovjek a ne onda kad je pimplao loptu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije