Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI APSURD

VIDEO Napoli ismijavao igrača koji im je donio naslov. Napadačev agent prijeti da će tužiti klub

FILE PHOTO: Serie A - Bologna v Napoli
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
1/3
27.09.2023.
u 10:51

"To što se objavilo na službenom profilu Napolija je neprihvatljivo. Video u kojem se ruga Victoru prvo je objavljen, a kasnije izbrisan. To šteti igraču i doprinosi tretmanu kojeg dečko doživljava od medija i lažnih vijesti", napisao je igračev agent Roberto Calenda koji je isključuje mogućnost podizanja tužbe protiv talijanskog prvaka

Slavni napadač Napolija, Victor Osimhen (24), koji im je u prošloj sezoni s 26 golova u 30 utakmica donio prvi Scudetto nakon tri desetljeća, nakon utakmice protiv Bologne našao se na udaru kritika i ismijavanja od strane samoga kluba. 

Do svega je došlo jer je u 72. minuti Osimhen tražio penal koji na posljetku nije uspio realizirati i pretvoriti u vodstvo svoga kluba. Trener Rudi Garcia ga je u 85. minuti izvadio iz igre, što se Nigerijcu nije svidjelo.

Napoli je na svome TikTok profilu kasnije objavio video u kojem se ismijava njegov promašaj. Premda se napadač kasnije ispričao treneru zbog svoje reakcije, a klub uklonio video, publika društvenih mreža već ga je proširila internetom. To je potaknulo igračevog agenta, Roberta Calendu, da se uključi u zbivanja.

VEZANI ČLANCI:

"To što se objavilo na službenom profilu Napolija je neprihvatljivo. Video u kojem se ruga Victoru prvo je objavljen, a kasnije izbrisan. To šteti igraču i doprinosi tretmanu kojeg dečko doživljava od medija i lažnih vijesti. Zadržavamo sve korake kako bi zaštitili Victora, uključujući i tužbu", objavio je Calenda.

Napoli je nakon osvajanja prvog naslova prvaka Italije još od Maradoninog doba nešto teže krenuo u novu sezonu. Trenutno su na sedmome mjestu. U prava dva kola pobijedili su Frosinone i Sassuolo, zatim izgubili od Lazija, da bi odigrali dva remija protiv Genoe i Bologne.

VIDEO Američki sport zaludio Hrvate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije