Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Je li sudac prerano prekinuo borbu? 'Bila je to loša odluka!'

Anthony Joshua - Carlos Takam
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
29.10.2017.
u 00:46

- Ne želim komentirati sudačke odluke, to je stvar suca, nije to moj posao, na neki način branio se nakon meča i sam Joshua

Anthony Joshua pobijedio je Carlosa Takama prekidom u desetoj rundi i obranio teškaške naslove prvaka. Aktualni boksački šampion bio je puno bolji, dominantniji i u svih deset rundi bolji od protivnika, ali na kraju će ipak ostati repovi iza ovog meča.

Naime, iako je Takam bio u podređenom položaju, hrabro se držao i nije se predavao. Pretrpio je puno teških udaraca, ali čini se da nije zaslužio onakav prekid borbe jer u tom trenutku nije bio na podu. Zbog toga su se u Cardiffu mogli čuti zvižduci...

- Ne želim komentirati sudačke odluke, to je stvar suca, nije to moj posao, na neki način branio se nakon meča i sam Joshua. A o tome se puno pisalo i na društvenim mrežama, mnogo je onih koji se ne slažu s prekidom, a jedan od njih je i Stjepan Božić, stručni komentator RTL-a.

Anthony Joshua - Carlos Takam
1/24

- To nije bila kontroverzna odluka, nego loša. U borbi za naslove prvaka u ovakvim trenucima se borba ne prekida, rekao je Božić.

Što vi mislite o ovom prekidu? Izjasnite se u anketi na dnu članka...

Komentara 6

AD
adler77
10:18 29.10.2017.

losa odluka sudca....treba ga suspendirat

Avatar poljicanin
poljicanin
09:19 29.10.2017.

Po tekstu i komentarima moglo bi se slutiti da bi svi bili zadovoljniji da sudac nije prekinuo i Takama herojski poginuo.

DH
dalibor.hren
06:36 29.10.2017.

Zadnje dvije runde je trebao protiv Takama odboksati sudac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije