Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Evo što je Hrgović rekao nakon druge profesionalne pobjede

Filip Hrgović
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/6
27.10.2017.
u 22:57

Šour me iznenadio sa svojom vještinom, krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti - rekao je Hrgović

Filip Hrgović i drugu profesionalnu borbu završio je nokautom u prvoj rundi. Prije mjesec dana je u profesionalnom debiju nakon samo minute i pol na pod srušio Brazilca Raphaela Zumbana, a sada je u njemačkom Schwerinu desnim krošeom razbio Čeha Pavela Šouru.

- Druga profesionalna borba, druga pobjeda u prvoj rundi, nije moglo bolje. Iskreno, Šour me iznenadio sa svojom vještinom, krenuo je dosta jako, ali uspio sam ga smiriti. Hvala mom timu, treneru Yousefu Hasanu, menadžeru Karimu Bouzidiju, hvala timu Sauerland što su mi dali ovu fenomenalnu priliku. Idemo jako dalje! - izjavio je hrvatski boksač.

Komentara 3

IK
Iz_kamena
11:34 28.10.2017.

Geni kameni.

DH
dalibor.hren
12:44 28.10.2017.

Šour je i mene iznenadio vještinom padanja i posrtanja po ringu!

UU
uhljeb u holdingu
02:44 28.10.2017.

gadi nam se taj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije