Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JASNE NAMJERE

Javili se i Nijemci i potvrdili nagađanja: Želimo Hrvata u reprezentaciji

GER, 1.FBL, VFB Stuttgart vs SV Werder Bremen
nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
07.05.2021.
u 15:24

Budući da je nedavno dobio njemačko državljanstvo i budući da je uvjerljivo bolji lijevi bek od bilo kojeg Nijemca u Bundesligi, činilo se mogućim, a sad je sve potvrdio direktor Njemačkog nogometnog saveza Oliver Bierhoff

Nakon što je u njemačkim medijima osvanula priča da će mladi reprezentativac Hrvatske Borna Sosa biti pozvat u seniorsku vrstu njemačke reprezentacije činilo se kao šala, no što se sve više priča razvija sve više istine ima u njoj.

Budući da je nedavno dobio njemačko državljanstvo i budući da je uvjerljivo bolji lijevi bek od bilo kojeg Nijemca u Bundesligi, činilo se mogućim, a sad je sve potvrdio direktor njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff.

"Mi znamo za tog dečka i pratimo ga. Smatramo da Borna Sosa ima potencijal postati njemački reprezentativac i po našoj procjeni, na njega računamo i poslije Europskog prvenstva", rekao je Bierhoff u kratkoj, ali nedvosmislenoj izjavi za njemačke medije.

Komentara 6

BU
Bubalamala
15:54 07.05.2021.

Šta se čekalo, odavna se piše o Borninoj lijevici u kombinaciji sa Sašom Kalajdžičom što stvara velike probleme obranama Bundeslige. Trebalo ga je pozvati da nam bude siguran.Ako se potvrde priče mogao bi u ljetu završiti u Bayernu.

RE
RedTree
17:11 07.05.2021.

Kad je završilo svjetsko, Strinić je otpao zbog zdravstvenih problema, Pivarić se ozlijedio, pa smo probali i s Leovcem, na kraju se pokazao Barišić najboljim tada, čovjek igra dobro u dobrim Rangersima. Sosa i Bradarić mladi odlaze van, i Stuttgart je tada bio druga liga. Sada njih dva s Barišićem čine dobar trio, s tim da Bradarić može igrati više pozicija. Ali ovo iza kulisa traje dulje sigurno, onda je trebao prvo obavijestiti naš savez, pa bi sigurno igrao protiv Malte, kao i Lovrić. I sad može na Euro na popis sigurno uz Barišića i Bradarića, pa nek igra najbolji. Čovjek je stvoren u Hrvatskoj, uz Moru nositelj ove mlade reprezentacije, bio kapetan par puta. Čovjek nema skoro nikakve veze s Njemačkom. Jednog Olma je afirmirao Dinamo, pet godina ga Španjolci nisu zvali nigdje, mi ga htjeli, čovjek opet odlučio za svoju zemlju. Nijemci igraju prljavo, našim mladim rođenim tamo brane igranje za hrvatsku reprezentaciju, pa na kraju ti mladi propadnu.

Avatar Oneill
Oneill
16:27 07.05.2021.

Na ako je tako dobar dali je Njemačka Repka bas dobar dil za njega Njemci gube horizont u nogometu a trener Repke je završio svoje a novi će imati svoju viziju .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije