Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODI GA U REALU

Jarni: Hiddink je najveći adut Turske, on je vrhunski trener

\'13.08.2010.,Kranjceviceva,Zagreb - Odigrano je 4. kolo 1. HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961 . Trener Istre Robert Jarni utakmicu je dozivljavao jako emotivno te ga je na kraju glavni suda
Jurica Galoic/PIXSELL
08.11.2011.
u 07:54

Guus u utorak slavi 65. rođendan. Sretno mu bilo, a Euro neka gleda na TV-u

Proslavljeni hrvatski reprezentativac, danas nogometni trener Robert Jarni vrlo dobro pozna način rada Guusa Hiddinka. Turski izbornik vodio ga je u madridskom Realu u sezoni 1998./99. Nije to bio posao iz snova koji će Nizozemac pamtiti po dobrome. Stigao je u Madrid s klupe Nizozemske, koju je Hrvatska svladala u dvoboju za treće mjesto na SP-u 1998. godine, ali malo se, tek osam mjeseci, zadržao u Realu.

– Hiddink je veliki profesionalac, čak je po mom ukusu previše dobar. Odradi svoj posao maksimalno i to isto očekuje od igrača. A znate kakvi su igrači. Po meni, trebao bi biti mnogo žešći – kaže Jarni.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 6

CA
carpediem
19:45 08.11.2011.

A zamisli te Turska nas izbaci i neodemo na Euro vec sjedimo pored TV i gledamo Euro i vidimo Tursku i naravno Grcku kako igraju a mi igramo na kaucu pored TV.

JO
jolly
07:58 08.11.2011.

Može Turkoj sjediti i mali Perica, kad mi imamo trenera koj jedino protivnike iznenadi puštanjem brade.

KI
kiiko
11:19 08.11.2011.

neka bilic odsvira na gitarom igracima pred utakmicom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije