Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA PREDSJEDNIKA

Jakobušić čestitao juniorima na ulasku u finale i poručio: Rekli su nam kako to treba izgledati

Split: Doček juniora Hajduka koji su se plasirali među četiri najbolje momčadi u Europi
Miroslav Lelas/PIXSELL
21.04.2023.
u 21:32

- Klub nisu samo juniori, klub je slojevit. Nisu juniori Hajduk. Hajduk je sve ovo. Juniori su ubrzali, rekli kako to treba izgledati. Nedostaje nam taj dio sa seniorima - rekao je predsjednik Hajduka

Predsjednik Nogometnog kluba Hajduk Lukša Jakobušić čestitao je juniorskoj momčadi na plasmanu u finale Lige prvaka mladih. Hajdukovi juniori izborili su ga suverenom polufinalnom pobjedom 3:1 protiv Milana i utakmicu za naslov prvaka igrat će u ponedjeljak od 18 sati protiv nizozemskog AZ Alkmaara.

- Čestitao bih igračima, stručnom stožeru i cijelom klubu. Hvala navijačima. Ovo nije samo pobjeda Hajduka već i cijelog hrvatskog nogometa. Ispisali smo povijest, najveći uspjeh hrvatskog nogometa u juniorima - istaknuo je Jakobušić i zadovoljno nastavio:

- S nama je bio i Mario Pašalić, svi smo osjetili ponos. Ne može nitko ostati ravnodušan. Poruke i pozive koje primamo... vidimo da su svi za Hajduk. To je ono što nas veseli. 

- Kada znamo koliko imamo navijača, imamo obavezu. Sve to stvara euforiju, zato i jesu razočaranja velika. Činjenica je da za pravu stvar nedostaju seniori

Za sami kraj je prvi čovjek Hajduka istaknuo da klub nisu samo juniori, ali da su isto tako njihovi uspjesi pokazali primjer drugima.

- Klub nisu samo juniori, klub je slojevit. Nisu juniori Hajduk. Hajduk je sve ovo. Juniori su ubrzali, rekli kako to treba izgledati. Nedostaje nam taj dio sa seniorima. Dugo smo neuspješni. U juniorima imamo kontinuitet, energiju koja je važna. Imamo i rezultat i atmosferu - dodao je Jakobušić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije