Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Jakirović otkrio da je ponajbolji igrač Dinama ostao u Zagrebu: Imam samo jednu dvojbu prije PAOK-a

Solun: Konferencija za medije uoči uzvratnog susreta 1/8 finala UEFA Konferencijske lige PAOK i GNK Dinamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
13.03.2024.
u 18:35

Sergej Jakirović je zajedno s Josipom Mišićem odradio press konferenciju uoči utakmice.

Zagrebački Dinamo sutra od 18.45 sati igra uzvratni susret osmine finala Konferencijske lige protiv grčkog PAOK-a. Plavi iz prvog dvoboja imaju lijepu prednost od 2:0, ali svjesni su da im neće biti lagano u užarenoj atmosferi Soluna. Jakirović je zajedno s Josipom Mišićem odradio press konferenciju uoči utakmice. 

GALERIJA Dinamovci su otputovali u Grčku

Solun: Konferencija za medije uoči uzvratnog susreta 1/8 finala UEFA Konferencijske lige PAOK i GNK Dinamo
1/11

- Morat ćemo imati energiju, igrati s više agresivnosti, nećemo se braniti, to nije u našem DNK.  I mi i PAOK volimo posjed i loptu. PAOK je opasan kada osvoji loptu, imamo još prostora za naprijed. Morat ćemo biti kompaktni, zgusnuti. PAOK je odigrao slabije, posebno krila, morat ćemo sutra i mi igrati bolje - rekao je Jakirović u uvodu. 

- Svi smo spremni, Bulat je ostao u Zagrebu, roster je isti kao i za prvu utakmicu. Mi smo standardizirali sastav, imamo još jednu dvojbu koju ćemo razriješiti nakon posljednjeg treninga. Vidjet ćemo hoćemo li krenuti s istim snagama ili ćemo napraviti promjenu.

VEZANI ČLANCI:

- Predsjednik Zajec? Naravno da smo razgovarali, to je normalna dnevna komunikacija. Zajec je s nama podijelio svoja iskustva, volim čuti savjete, uvijek je dobro čuti savjete sa strane. Svaka informacija je važna - poručio je na kraju trener plavih. 

Komentara 2

Avatar feudalac
feudalac
04:59 14.03.2024.

Jakirović je šaljivđija.... Dinamo bez Bulata je puno ozbiljnija ekipa

KU
kublajkhan
10:15 14.03.2024.

Ponajbolji? Hahaha Trebalo se njega riješiti, a ne Ljubičića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije