Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Iznenada preminuo mladi košarkaš (24). Očarao je na Mundobasketu, tri mjeseca kasnije pronađen mrtav

Pixabay
23.12.2023.
u 09:44

Sojo je rođen u Caracasu 1999. godine i bio je poznat kao veliki borac na terenu. Bio je visok 196 centimetara i ostavio je trag igrajući za momčad Anzoategui u BCLA ligi.

Mladi venezuelanski košarkaš Garly Sojo preminuo je u petak i pronađen je mrtav u svom domu, javlja medij El Tiempo. Tragedija je pogodila košarku u Venezueli jer je Garly ove godine igrao na Mundobasketu na Filipinima, a uzrok smrti još se istražuje, no poznato je da mu je pozlilo zbog napadaja.

Sojo je rođen u Caracasu 1999. godine i bio je poznat kao veliki borac na terenu. Bio je visok 196 centimetara i ostavio je trag igrajući za momčad Anzoategui u BCLA ligi. Igrao je i za Cocodrilos iz Caracasa, Capitanes iz Meksika, Quimsu, Broncos Caracas, Defensor Sporting i na kraju za Gladiators Anzoategui.

VEZANI ČLANCI:

Do sada je nekoliko puta predstavljao svoju reprezentaciju na velikim natjecanjima, pa je tako bio dio Južnoameričkog prvenstva za igrače do 21 godine u Kolumbiji u kolovozu 2019. godine.

 

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
10:55 23.12.2023.

Budi solidaran i slušaj struku...

PE
Penkalar
10:57 23.12.2023.

Srcani iznenaditis! Toga ce biti masovno jos godinama. Ali na svu srecu bio je bar od prehlade zasticen......

PO
posluzitelj
11:26 24.12.2023.

A joj.... Nemate njegovu fotku ili nemate za platit 5 eura na shutterstocku za njegovu fotku? Sa fotografijom svijece opremite tekst...proljev samo takav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije