Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIJA NA POMOLU

Hrvatski reprezentativac odlazi u Partizan? Transfer začudo i srpske medije

Opatija: Pretkvalifikacije za EuroBasket 2025., Hrvatska - Švicarska
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
22.12.2023.
u 22:59

Hrvatski reprezentativac, Jaleen Smith, rođen je u teksaškom Freeportu. Nije prošao na NBA draftu 2017. godine pa se okrenuo europskoj košarci. Do sada je igrao za Heidelberg, Ludwigsburg i Albu Berlin, a trenutno nosi dres Virtus Bologne

Hrvatski košarkaški reprezentativac, Jaleen Smith (29), nadomak je potpisa za Partizan, tvrdi njemački novinar Rober Heusel, a s njime se slažu i informacije koje dolaze od strane Izraelca, Arela Ginsbera. Smith je hrvatsko državljanstvo dobio na poziv izbornika Damira Mulaomerovića.

Treći je američki košarkaš s hrvatski državljanstvom nakon Dontayea Drapera i Olivera Lafayettea. Igrao je na Eurobasketu 2022. godine i pretkvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine.

GALERIJA Hrvatski košarkaši uvjerljivo svladali Irsku 89-42

Opatija: Pretkvalifikacije za EuroBasket 2025., Hrvatska - Švicarska
1/8

Ljetos je stigao u euroligaša Virtus Bolognu iz berlinske Albe. Ipak, u talijanskom klubu nije dobio pravu priliku pa traži svoje mjesto pod suncem. Sada se doima kao da bi ono moglo biti u Beogradu, a novosti su privukle pažnju srpskih medija.

Zanimljivo je i da njegov menadžer, Miško Ražnatović, nije u dobrim odnosima s Partizanom od odlaska Yama Madara u Fenerbahče prošloga ljeta. Kada je kao gost došao u Beograd dočekalo ga je vrijeđanje s tribina.

VEZANI ČLANCI:

Hrvatski reprezentativac, Jaleen Smith, rođen je u teksaškom Freeportu. Nije prošao na NBA draftu 2017. godine pa se okrenuo europskoj košarci. U karijeri je uz navedene klubove igrao i za Heidelberg te Ludwigsburg. Zatim je stigao u berlinsku Albu gdje je bio MVP i uzeo duplu krunu. Do sada su u dresu Partizana od Hrvata nastupali Danko Cvjetičanin (1980. - 1985.) i Ivo Nakić (1983. - 1986.).

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije