Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK PLAVIH

Izjava Velimira Zajeca glasno je odjeknula u Grčkoj. Komentirao je povratak Bobana u Maksimir

Solun: Dinamo stigao u Grčku na uzvratni susret s PAOK-om u 1/8 filnala UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/8
13.03.2024.
u 19:46

Talijanski mediji spominju Zvonimira Bobana kao mogućeg novog sportskog direktor Dinama.

Igrom sudbine Velimir Zajec u svoj predsjednički mandat na klupi Dinama kreće iz Grčke, zemlje u kojoj je četiri godine igrao za Panathinaikos i gdje je ostavio veliki trag. Zajeca u Grčkoj iznimno cijene, dio novinara s kojima smo razgovarali čak smatra ga jednim od najboljih stranaca ikada u grčkom prvenstvu. Četiri godine je nosio dres Panathinaikosa, supruga mu je Grkinja, a već godinama živi na relaciji Atena - Zagreb.

"Grčka je moja druga domovina," dosta emotivno je kazao Zajec nakon treninga "Modrih" na stadionu PAOK-a.

Tijekom igračkih dana u atenskom klubu postigao je dva gola na Toumbi, kazavši kako u Solunu nikada nije bilo lagano igrati.

GALERIJA Zajec je bio žrtva najbrutalnijeg starta u Grčkoj. 'Mesar' je dobio 17 utakmica kazne

Solun: Dinamo stigao u Grčku na uzvratni susret s PAOK-om u 1/8 filnala UEFA Konferencijske lige
1/8

"Na ovom stadionu je uvijek bilo teško igrati. Kod kuće u Ateni smo ih uvijek dobivali, ali ovdje je uvijek bilo "grbavo". Jedno smo dobili četiri gola, no u Ateni smo ih pobijedili sa 5-0, a ja sam zabio jedan gol. Meni je u Grčkoj bilo super igrati jer sam igrao veznog igrača što sam najviše volio, ovdje mi je bilo lijepo."

Kazao je kako "Modri" sutra moraju biti borbeni, ali i smireni.

"Moramo biti borbeni i smireni, moramo igrati pametno. Bit će važna kontrola lopte i kombinatorna igra, a zadnja linija mora igrati super jednostavno, ne se previše povlačiti."

Naglasio je i kako je atmosfera u momčadi sjajna, dodavši kako su igrači ostali izolirani od stvari koje su se događale u i oko kluba u posljednje vrijeme. 

VEZANI ČLANCI:

"Momčad je bila izolirana od svih stvari koje su se događala u posljednje vrijeme. Momčad nas je dobro prihvatila, atmosfera je odlična, razgovarao sa s trenerom, dečki dobro rade i vjerujem da će to sutra i pokazati.

Osvrnuo se i na pisanje talijanskih medija koji spominju Zvonimira Bobana kao mogućeg novog sportskog direktor Dinama.

"Nismo ništa o tome razgovarali. Zvone je naš čovjek kojeg iznimno cijenimo i uvijek će imati mjesto u Dinamu," kazao je Zajec na kraju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije