Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET DRUGOM KRUGU

Izbornik Hrvatske: Francuzi će morati pokazati mišiće ako nas misle pobijediti

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Preliminary Round - Group B - Croatia v Austria
Kai Pfaffenbach/REUTERS
18.01.2024.
u 12:05

Težak suparnik, gledao sam ih protiv Njemačke. Igraju pokretno u obrani, kažnjavaju svaku pogrešku, ali nije to ona nekadašnja Francuska s Omeyerom koji nas je uništavao, rekao je Perkovac

Goran Perkovac, izbornik rukometaša Hrvatske, navijao je da Španjolska pobijedi Austriju, ali završilo je neodlučeno (33:33) pa smo u drugi krug Europskog prvenstva u Njemačkoj, baš kao i Austrija, prenijeli samo bod.

– I da smo prenijeli dva, morali bismo u drugom krugu za polufinale triput pobijediti. Odmah na početku imamo danas Francusku. Težak suparnik, gledao sam ih protiv Njemačke. Igraju pokretno u obrani, kažnjavaju svaku pogrešku, No morat će dobro pokazati mišiće ako nas misle pobijediti. Nije to ona nekadašnja Francuska s Omeyerom koji nas je uništavao – rekao je Perkovac.

ANKETA Može li Hrvatska pobijediti Francusku?

Hrvatska će u drugom krugu, osim protiv Francuske, igrati i protiv Mađarske, Islanda te domaćina Njemačke. Kako vam se čine suparnici u drugom krugu?

– Mađarska i Austrija su me iznenadile, ostalo je očekivano. Čak da danas i izgubimo, mi još uvijek imamo šanse za polufinale. Raspored je takav da igramo poslije Francuske s Mađarskom, potom s Islandom i Njemačkom za kraj. Ne vjerujem da Mađarska može pobijediti Francusku i Njemačku. Očekujem da će naši mladi vratari bar u jednoj utakmici drugog kruga eksplodirati.

VEZANI ČLANCI:

Bit ćemo danas jači za Verona Načinovića? Pivot naše reprezentacije u posljednjoj utakmici drugog kruga nije bio na raspolaganju.

– Da, on nije igrao protiv Rumunjske zbog manje viroze. Samo da se do kraja turnira više nitko ne ozlijedi – zaključio je Perkovac.

Komentara 3

DM
drazen.muhvic
13:14 18.01.2024.

Još uvijek mi nije jasna ideja imati u postavi dva mlada golmana?! Uvijek je bolje imati jednog iskusnijeg, koji može savjetima pomoći mlađem i koji se neće ukakati u gaće kada bude grdo...

XY
XYZ52
17:49 18.01.2024.

Valjda i mi imamo misice pa da se junacki potucemo. Francuska ovo, Francuska ono. Treba vjerovati u sebe i u svoju pobjedu. Naprijed Hrvatska!

Avatar cipelcug oluja 45
cipelcug oluja 45
16:27 18.01.2024.

Lako to Francuzi dobijaju danas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije