Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divi mu se

Izbornik Coleman: Tražio sam Garetha Balea autogram

Gareth Bale
Reuters (Ilustracija)
Autor
Ante Buškulić
06.03.2014.
u 13:29

- Bale je svjetska klasa, ne znam mogu li pronaći riječi da opišem njegovu igru. Apsolutno je u istom košu s Messijem i Ronaldom

Velški izbornik Chris Coleman uživao je nakon pobjede 3:1 nad Islandom u prijateljskoj utakmici u igri svoje najveće zvijezde Garetha Balea. Realovac je postigao maestralan pogodak nakon solo prodora, a namjestio je i ostala dva.

- Upravo sam ga tražio autogram! - našalio se Coleman.

- On je ponajbolji igrač kojeg sam vidio, nevjerojatan je! On je naše jako oružje. Svima koji su došli na utakmicu isplatilo se samo da vide Garetha. Ima velike šanse osvojiti Zlatnu loptu, nema baš puno igrača poput njega. Recite, tko ima takve igračke potencijale i kapacitete? Pa da je Španjolac ili Brazilac, ljudi bi ludili oko njega!

Coleman je subjektivan? Možda, ali isto je govorio i islandski izbornik Lars Lagerbäck:

- Bale je svjetska klasa, ne znam mogu li pronaći riječi da opišem njegovu igru. Apsolutno je u istom košu s Messijem i Ronaldom - rekao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije