Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG BOLESTI KĆERKE

Iverson se ne vraća u 76erse

Alan Iverson
Reuters
02.03.2010.
u 16:23

Allen Iverson ove sezone više neće igrati za svoj NBA klub Philadephiju 76erse. Potvrdio je to predsjednik kluba Ed Stefanski.

Iverson je propustio zadnje četiri utakmice svog kluba kako bi provodio vrijeme uz svoju bolesnu četverogodišnju kćer. Posljednju je utakmicu odigrao 20. veljače, nakon čega je zamolio klub da ga izuzme iz utakmica koje su uslijedile kako bi bio uz kćer.

Od kada se vratio u Philadelphiju (nakon kratke avanture u Memphisu) Iverson je odigrao 25 utakmica uz prosjeke od 13.9 poena i 4.1 asistenciju po utakmici.

Ed Stefanski rekao je u utorak kako Iverson ne želi biti teret momčadi i svojim suigračima. Dodao je da on i klub nisu pronašli odgovarajući način prema kojem bi Iverson mogao balansirati svoju karijeru i privatni život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije